Gazete Vatan Logo
Süper Lig Aslan kendini Balta'ladı

Aslan kendini Balta'ladı

6’da Babel'in Semih'e yaptığı net faulü çalmayan Cüneyt Çakır, sonrasında penaltıya sebep olan Hakan Balta'yı oyundan attı. 1 eksikle risk alan G.Saray, 51'de Viudez, 64'te Scarione ve 77'de Yalçın'a engel olamazken, 2.’liği zora soktu, matematiksel olarak şampiyonluk ihtimali kalmadı

Aslan kendini Balta'ladı

Şampiyonluk umutlarını önümüzdeki sezona bırakan G.Saray odaklandığı lig ikinciliğini de Kasımpaşa karşısında aldığı mağlubiyetle zora soktu. F.Bahçe maçında yaşanan olaylar nedeniyle 26 bin 13 kadın ve çocuk taraftar karşısında Kasımpaşa'yı ağırlayan sarı-kırmızılılar 6'da Hakan Balta'nın kırmızı kart görmesiyle neredeyse 90 dakikayı 10 kişi oynadı.

Ama geceye asıl damga vuran ne Hakan'ın maçın başında atılması ne de alınan 4-0'lık mağlubiyetti.. G.Saray taraftarının asıl tepkisini çeken Mancini'nin hafta içi oynanan Bursa maçında etkili olan 3 ismi (Veysel, Yekta, Telles) rotasyona sokup takımın dengesini bozmasıydı.

ASİST EBOUE’DEN...

Ayrıca yine aynı maçta kart gören Burak'ın cezalı, Drogba'nın sakat olduğu ortamda 5-2'lik galibiyetin mimarı, belki de sahanın en iyisi Sneijder'i forvet arkası pozisyonundan alıp tekrardan kanada hapsetmesiydi.
BU kadar sürpriz kararın arkasından Kasımpaşa hiç de sürpriz olmayan bir şekilde oyunu domine ederek başladı 90 dakikaya ve öyle de sürdürdü..

3'te Babel müthiş vücut çalımıyla Semih'i ekarte edip içeri girerken vurdu, top direği yalayarak dışarı gitti. 6'da Eboue taç atışıyla adeta Babel’e asist yaptı. Hollandalı golcü de bu ikramı yerden pasla son adam olan Scarione'ye çıkardı. O'nu Hakan düşürünce hem kırmızı kart gördü hem de penaltı yapmış oldu. Topun başına gelen Scarione durumu 1-0 yaptı. İlk yarıda farkın açılmasını önleyen defansa geçen Melo ve Muslera oldu.

2. yarı defansta harikalar yaratan Melo’nun orta sahaya geçmesiyle Kasımpaşa'nın da atakları hızlandı. 51'de Ceyhun'un uzaklaştırmak istediği kafa vuruşu kısa düşünce topla buluşan Viudez farkı ikiye çıkardı: 2-0. 64'te Scarione, Adem'in şutunun defansa çarpmasıyla önünde kalan topu bir kez daha ağlarla buluşturdu: 3-0. 77'de kullanılan kornerde çok iyi yükselen Yalçın gecenin skorunu belli etti: 4-0.

Haberin Devamı