Gazete Vatan Logo
Basketbol "Milli takım heyecan verir!"

"Milli takım heyecan verir!"

Adı A Milli Basketbol Takımı için geçen Galatasaray Liv Hospital antrenörü Ergin Ataman, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu...

"Milli takım heyecan verir!"

Ataman verdiği röportajda şuana kadar kendisine herhangi bir teklifin olmadığını söylerken, ''Kamuoyunun bu yöndeki düşünceleri benim için tabi ki sevindirici. Bu yaptığımız işin doğruluğunu gösterir. Ama burada önemli bir faktör var. Benim basketbol federasyonu ile temasım, resmi görüşmem olmadı. Herhangi bir teklif de olmadı. Dün yaptığım kısa bir söyleşi de yorum yapmayacağımı söyledim. Gazeteci arkadaşım da 'Görevden kaçıyor musun' deyince, 'hayır' dedim. Ama bu çaprtırıldı. Ben Galatasaray'ın hocasıyım. Bu konu benim biraz canımı sıkıyor. Umarım bir an önce basketbol federasyonu da . Benim ile ilgili bir tasarrufları varsa başkanımızla konuşurlar. Ortada teklif yokken bunun bu kadar gelmesi can sıkıcı. Milli takım her zaman heyecan verir. Bana da heyecan veriyor'' ifadelerini kullandı.

Ataman, şartlar uygun olduğu zaman karar verilebileceğini söylerken, 'Şartlar uygun olduğunda, güven olduğu takdirde oturulur, konuşulur... Ancak hissetmem önemli. Avrupa Şampiyonası'ndan önce bunu hissetmedim.

Şartlar oluyorsa, federasyon başkanla oturur konuşur, ancak bugünden bir şey söylemem olmaz'' dedi.

(Sporx)

Haberin Devamı