Gazete Vatan Logo
Futbol Mourinho yine mutlu olmadı

Mourinho yine mutlu olmadı

Atletico Madrid karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Jose Mourinho, İngiltere Futbol Federasyonu’nun maç günü seçimlerini eleştirdi.

Mourinho yine mutlu olmadı

Vicente Calderon’da Atletico ile 0-0 berabere kalan ve evine avantajla dönen Jose Mourinho yine memnun olmadı. Liverpool ile yapacakları kritik şampiyonluk maçı öncesinde federasyona eleştiriler yönelten Portekizli, İngiltere’yi Avrupa’da temsil etmelerine rağmen yeteri kadar destek görmediklerini ifade etti.

“İspanyolların Avrupa kupalarında 4 takımı yoluna devam ediyor fakat her şekilde onlara destek olmanın bir yolunu buluyorlar” diyen Mourinho sözlerine şöyle devam etti:
“Maalesef ki İngiltere’yi temsil eden tek takım biz kaldık ama hala yeteri kadar destek göremiyoruz.

Bu maçların günleri neye göre belirleniyor anlamıyorum. Şampiyonlar Ligi finaline çıkabilmek için Liverpool’a karşı oyuncularımı dinlendirmek zorundayım.”

30 Nisan’da yarı finalin rövanşında karşılaşacak olan iki ekip de bu hafta maçlarını Pazar günü oynayacak. Atletico Madrid, ilk karşılaşma öncesinde Cumartesi akşamı sahaya çıkıp Chelsea’den bir gün fazla dinlenerek sahaya çıkmıştı.