Gazete Vatan Logo
Futbol Moyes: Tepkiyi anlayabiliyorum

Moyes: Tepkiyi anlayabiliyorum

Manchester United’daki görevine son verilen David Moyes yaptığı ilk açıklamada taraftarın hayal kırıklığını anlayabildiğini söyledi.

Moyes: Tepkiyi anlayabiliyorum

Görevden ayrıldıktan sonra ilk açıklamasını yapan İskoç menajer, yerini aldığı Sir Alex Ferguson’a bir kez daha Manchester United’daki değişimi yönetmesi için kendisine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Manchester United ailesinin bir parçası olmaktan her zaman için gurur duyduğunun altını çizen 50 yaşındaki teknik adam sözlerine şöyle devam etti:

“Taraftarların hayal kırıklığını anlayabiliyorum. Buna rağmen her koşulda bana destek olan yardımcılarıma, kulüp çalışanlarına ve taraftarlara teşekkür ediyorum.

Kulübün geçirdiği bu değişim ve geçiş sürecindeki performans ve saha içi sonuçlar taraftarların beklentilerini karşılayamadı. Takımın yeniden yapılanma gereksiniminden dolayı Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig’de istediğimiz sonuçları alamadık. Yine de Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale çıkmasının gururunu her zaman taşıyacağım.

Bir menajerin kariyeri boyunca öğrenebileceklerinin sonu olmadığını düşünüyorum. Ve Manchester United bu bakımdan bana inanılmaz bir tecrübe imkanı sağladı.”