Gazete Vatan Logo
Futbol Ne yapsak olmuyor

Ne yapsak olmuyor

G.Saray yönetimi kötü gidişin önüne bir türlü geçemiyor

Ne yapsak olmuyor

Son olarak Kasımpaşa’ya kendi sahasında 4-0 mağlup olarak şampiyonluk şansını matematiksel olarak bitiren G.Saray’da yönetim takımdaki motivasyonu yükseltmek için daha önce yaptığı girişimlere bir yenisini ekliyor. Öncelikle şampiyonluk yarışındayken deplasmanda bir türlü alınamayan 3 puan için dış saha primlerini 15 bin dolardan 30 bin dolara çıkaran sarı-kırmızılı yönetim bu sorunun önüne geçememişti.

Daha sonra da tam kadro olarak Aslan’ın tüm maçlarını statta takip ederek takımı morallendirmek isteyen G.Saray Yönetim Kurulu istediği sonucu burada da çıkaramımıştı. Şampiyonluk şansı mucizelere kaldıktan sonra bir önceki yönetimde Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın Florya’da yaptığı işin yerini doldurmak için Şükrü Ergün ve Mehmet Cibara’yı futbolcularla yakından ilgilenmesi için atayan yönetim kurulu oyunculara verdikleri yemekte de destek olup arkalarında oldukları mesajını vermişlerdi.

PROBLEM NEREDE 

Taraftarın her kötü sonuç sonrası istifaya davet ettiği Roberto Mancini’ye de siteden destek mesajı yayınlayan sarı-kırmızılı idareciler bu son hamleleriyle de etkili olmayınca, çözüm yolu olarak başta kaptanlar olmak üzere tüm oyuncularla görüşme kararı aldı.

Hem ikinci olup Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmak adına hem de gelecek sezonun yapılandırmak adına böyle bir yöntem bulan yönetim kurulu, problemin nerede olduğunu futbolcular ve teknik heyetle birlikte analiz ederek sorunu kökten çözmeye çalışacak.

Haberin Devamı