Gazete Vatan Logo
Futbol 'O golle şampiyonluk içimizde yara olurdu'

'O golle şampiyonluk içimizde yara olurdu'

Gökhan Gönül zorlukla kıyısına geldikleri 19. zaferi Fair-Play'e uymayan bir golle kazanmak istemediklerini söyledi.

'O golle şampiyonluk içimizde yara olurdu'

"Serbest vuruşta Caner’e topu dışarı atmasını söyledim. O da aynı fikirdeydi. Her şeyin göz göre göre yapıldığı bir ülkede bir futbol adamının içeriye atılmaması lazım. Aziz Yıldırım’ın yeri bizim için apayrı."

Maçın son anlarında derbilerin tarihine kazınacak bir fair-play hamlesi yapan F.Bahçeli oyuncular herkesin alkışını toplarken olayın kahramanlarından Gökhan Gönül, şampiyonluğu bu golle kazanmak istemediklerini söyledi. ‘Haksız’ olarak elde edildiği düşünülen serbest atışta topu auta yollayan F.Bahçeli oyuncular herkese örnek olurken o vuruşta topun başındaki isimlerden Gökhan Gönül, şu yorumu yaptı:

"Hepimiz futbol oynamaya çalışıyoruz. Yeri geliyor fair-play’e yakışmayacak hareketlerde bulunuyoruz. Hak etmediğimiz bir frikik kazandık. Bu pozisyon ağlarla buluşsa ve o golle şampiyon olsaydık içimizda yara olarak kalacaktı. Caner’e topu dışarı atmasını söyledim. Zaten o da aynı fikirdeydi. Karşılaşmada iki kırmızı olmasına rağman çok sıkıntılı bir maç olmadı. O top dışarı atılmalıydı."

"DUYGULARIMIZ VAR"

Karşılaşmayla ilgili olarak zaman zaman risk alarak oynadıklarını vurgulayan Gönül, istediklerini alamadan stattan ayrıldıklarını söyledi. Şampiyonluk dışında umurlarında olan bir şeyin olmadığını da belirten milli oyuncu, “Bu sezonu taçlandırmak istiyoruz artık. 2 sezon Türkiye Kupası’nın üzerine şampiyonluk daha güzel olacaktır.

Bizim için Aziz Yıldırım’ın yeri apayrı. Sow olsun Emre ağabey olsun ‘O bizim babamız, ağabeyimiz’ dedi. Bu görüntüler basında da yer aldı zaten. Bu ülkede birçok yaşanan olay var. Her şeyin göz göre göre yapıldığı bir ülkede bir futbol adamının içeriye atılmaması lazım. Biz sporcuyuz ama duygularımız var. İnşallah güzel haberler gelir ve biz onu dışarıda görürüz."

Haberin Devamı