Gazete Vatan Logo
Futbol Orman'dan flaş Fernandes açıklaması!

Orman'dan flaş Fernandes açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman noktayı koydu...

Orman'dan flaş Fernandes açıklaması!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Manuel Fernandes’in biletini kestiklerini dün resmen açıkladı. Siyah-beyazlı kulübün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen organizasyonunda gazetecilere açıklamalarda bulunan başkan Orman, “Fernandes’i ilk başta çok istiyorduk ama koptu. Kopmaması lazımdı. İnşallah aldığı paranın karşılığını verir ve sahada kaldığı sürece Beşiktaş’a faydalı olur.
Beşiktaş camiasının başkanı olarak ve yönetim kurulu adına konuşmam gerekirse Fernandes’in kalması konusunda çok sıcak değiliz. Almeida’yı ise kadroda tutma arzusundayız. O da Beşiktaş formasını giymeye devam etmek istiyor” şeklinde konuştu.

YENİ GÖRÜNTÜLER



‘ES-ES İLE DOSTUZ’

Orman, pazar günü Eskişehir ile oynayacakları maç hakkında ise “Şu an tek konsantrasyonumuz bu maç. Dost kulübümüz ve dost başkanımız gelecek ve biz de onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Tabii ki kazanmak için sahaya çıkacağız. Eminim ki onların da kendilerine göre bir hesapları vardır. Sahadaki oyuncuların performanslarının sonucu belirleyeceği bir maç olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.


Haberin Devamı