Gazete Vatan Logo
Futbol 'Oyuncularımın kendi kararı'

'Oyuncularımın kendi kararı'

F.Bahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Karadeniz ekibini yenerek zafere ulaşacaklarını söyledi.

'Oyuncularımın kendi kararı'

Yanal derbi maçtan sonra şöyle konuştu:

"ŞAMPİYONLUĞU RİZE MAÇINDA KUTLAYACAĞIZ"

"Kazanabileceğimiz bir maç oynadık ama ilk 30 dakikanın ardından istediklerimizi yapamadık. Beşiktaş galibiyetiyle şampiyonluğu garantileyebilirdik ama şimdi Rize maçında bunu yapacağız."

Beşiktaş'la 1-1 berabere kalarak siyah-beyazlılarla arasındaki 12 puanlık farkı koruyan F.Bahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, şampiyonluğu pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacakları Çaykur Rize mücadelesinde kutlayacaklarını söyledi. Yanal, "Futbol sahanın içinde kaldı. Hiçbir taşkınlık yoktu. Kazanabileceğimiz bir maç oynadık ama 30 dakikanın ardından istediklerimizi yapamadık.

Şampiyonluğu Beşiktaş galibiyetiyle garantileyebilirdik ama şimdi Rize maçında bunu yapacağız. Takımımın oyunundan memnun kaldım. Belki rakibe çok bir üstünlük kuramadık ama yine de kötü oynamadık.

Derbinin ardından şampiyon olmak güzel olurdu. Bunu başaramadığımız için oyuncularım biraz üzgündü ama olur böyle şeyler.

Biz her maça 24 kişi olarak hazırlanıyoruz. 24 kişilik bir takımız. Kadlec geçen hafta çok iyi bir performans sergilemişti. Bu derbide de onu oynatmayı tercih ettim.

Son dakikadaki serbest vuruşu auta yollamalarını ben istemedim oyuncularımdan. Bu onların kendi aldıkları bir karardı ve ben en doğru olanı yaptıklarını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı