Gazete Vatan Logo
Futbol Ayık ol Fener fark eriyor

Ayık ol Fener fark eriyor

Karabük, Eskişehir ve Sivas deplasmanlarında yenilen F.Bahçe, Elazığ'a da takıldı, dışarıdaki son 4 karşılaşmada kayıp 11 puana çıktı

Ayık ol Fener fark eriyor

İŞLER kötü gitmeye görsün! F.Bahçe'nin kaderi oldu deplasmanda kırmızı kart ve puan kaybı. Kimseyi suçlamak değil amacımız ancak söz konusu olan F.Bahçe olunca çabuk çıkıyor kırmızı kartlar. 10 kişiyle daha bir hırslanıyor Kanarya ama dün ancak beraberliği kurtarabildi: 1-1.
SON 3 deplasman maçından 0 puan almışken oyun formatında değişiklik gerekiyordu. Ahhh o sakatlıklar yok mu? Her hafta bir isim eklenince bu sefer elindeki malzemeyle en iyisini yapmaya çalışıyorsun. Sadece Bolu hazırlık maçında yan yana oynayan Bekir ve Kadlec'ten uyum bekleme... Ama işim hücum diyorsan maçın başında yakaladıklarını atacaksın. Bak bir ani atakla golü yedin...

DAHA 2. dakikada F.Bahçe gole yaklaştı. Alper'in pasında Emenike ilk hamlede vursa gol olurdu, Ivesa kaleden çıkınca bu pozisyon da kaçmış oldu. 4'te bu sefer Alper falsolu vurdu, Elazığ kalecisi Ivesa tokatladı, korner. 8'de Caner uzaktan şansını denedi, yine Ivesa yine korner. 12'de Deniz indirdi, Serdar gelişine vurdu, Volkan son anda tokatladı.

20'DE DURDULAR

ELAZIĞ 20’den itibaren önce F.Bahçe'nin hızını kesti, sonrasında oyuna ağırlığını koydu. Ancak 37'de kontraya çıkan Emenike indirdi, Cristian vurdu, yine Ivesa ve korner. 43'te de Kuyt vurdu, Ivesa günün kahramanıydı. Tam ilk yarı 0-0 bitti diyorduk ‘el’ tartışmasıyla başlayan pozisyonda Elazığ hızlı çıktı. Onur topu taşıdı, güzel sıyrıldı vurdu: 1-0.

56'DA Onur hızıyla Kadlec'i geçti, Volkan kalesinden çıktı ancak vuruşunda Kadlec yatarak golü önledi. 57'de tartışılacak bir kararla Cristian kırmızıyı gördü. Fener bir kez daha deplasmanda 10 kişi kaldı. 70. dakikada Serdar vurdu, top direği sıyırıp dışarı çıktı. 71'de ise Tello vurdu, Volkan başarılıydı. F.Bahçe 10 kişiyle maçı bırakmayıp 82'de unutulan Topal'ın arka direkte yaptığı vuruşla skora dengeyi getirdi: 1-1.
90. dakikada Serdar Özkan topa yakın mesafeden kötü vurunca Elazığ adına öne geçme fırsatı kaçmış oldu. Karşılaşmanın uzatmada anlarında Gökhan Gönül kafayla çizgiden topu çıkarınca kimseyi memnun etmeyen sonuçla mücadele sona erdi.

Haberin Devamı