Gazete Vatan Logo
Futbol 'Risk alamazdık'

'Risk alamazdık'

Roberto Mancini Beşiktaş karşısında oyuna değil, kazanılan 3 puana dikkati çekti

'Risk alamazdık'

Roberto Mancini Beşiktaş galibiyetinin ardından futbolun kötü olduğu yönündeki eleştirilere “Fantastik bir futbol ortaya koyamayabiliriz” sözleriyle yanıt verdi. Bu tarz kritik maçlarda galibiyetin önemli olduğunun altını çizen İtalyan teknik adam, “Beşiktaş saygı duyulması gereken bir takım. Derbilerde oyun anlamında çok fazla etkili futbol olmayabilir. Bir takım fantastik bir futbol ortaya koymayabilir. Bu tip maçlarda takımlar fazla risk almak istemiyor ve bu tip futbol izlenebiliyor. Diğer maçlarda olduğu kadar fazla risk almıyorsunuz” dedi.

Maçın hemen ardından GS TV’nin de sorularını yanıtlayan Mancini orada ise özellikle Chelsea maçıyla ilgili demeç verirken rakibine de ‘Zor bir maç olacak ama biz de buradayız’ diyerek gözdağı verdi. Telles’in 1-2 sezon içinde çok daha farklı bir duruma geleceğine de değinen deneyimli teknik adam, sözlerine şöyle devam etti:

‘BİZ BURADAYIZ!’

"Bakıldığı zaman son zamanlarda 40 tane maç oynadık, ama derbide Bursa veya Eskişhir’deki gibi aynı anlamda iş çıkaramaya bilirsiniz çok çok kötü oynadığımız maçta altın değerinde 3 puan aldık bu bizim için değerliydi. Semih çok doğru, çok güzel bir şey yaptı. Hakemlere de yardımcı olmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Onun gibi iyi bir insan bu hareketi yaptığı için mutlu oldum.
CHELSEA’YE baktığınızda dünyanın en iyilerinden biri. Bu tip maçlara alışık bir takım. Zor bir maç olacaktır ama biz de buradayız.”

Haberin Devamı