Gazete Vatan Logo
Futbol Ronaldinho geliyor!

Ronaldinho geliyor!

Dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Kartal oluyor.

Ronaldinho geliyor!

AMK Gazetesi'nin haberine göre yıllık 5 milyon euro isteyen dünyaca ünlü süper yıldız 3 milyon euro da reklam anlaşmaları için talep ediyor. Toplamda maliyet 10 milyona kadar çıkacak bu rakamı Vodafone karşılayacak.

Beşiktaş, UEFA ve CAS süreci ile uğraşırkenbir yandan da dünyaca ünlü bir yıldızı bitirmenin de peşinde; gözler Ronaldinho’da… Türkiye’de ilk kez AMK’nın duyurduğu ve menajerlerin önerisi ile başlayan Beşiktaş-Ronaldinho flörtünde mutlu sona çok yaklaşıldı. Yeni sezonda en az bir süper yıldız isteyen yönetim sambacı için tüm kozlarını oynuyor. Ronaldinho’nun yüksek maliyeti nedeniyle sponsorluk için görüşülen Vodafone transferi karşılamaya artık daha da sıcak bakıyor.

Ronaldinho’nun temsilcileri yıllık 5 milyon euro sabit ücret talep ediyor. Sambacı bunun yanında ülkesinde yaptığı reklam anlaşmalarına karşılık da 3 milyon euro istiyor. Brezilyalı yıldızın diğer kalemlerle birlikte Beşiktaş’a maliyeti 10 milyon euroyu buluyor. İşte bu rakamı dünyaca ünlü iletişim devi Vodafone’un karşılaması bekleniyor. Vodafone ile haziran ayındaki başkanlık seçimleri öncesinde bir iyi niyet anlaşması imzalanmıştı. Stadın isim hakkı ve toplamda 100 milyon euroyu aşan ve güç birliği anlamına gelen bu sponsorluk anlaşmasının önümüzdeki günlerde Ronaldinho’nun da katılımıyla duyurulması planlanıyor.

Haberin Devamı