Gazete Vatan Logo
Futbol Sabri'ye de teklif var!

Sabri'ye de teklif var!

Galatasaray; Hakan Balta, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Fernando Muslera'dan sonra sözleşmesi sezon sonu bitecek bir futbolcusuna gelecek sezon için teklif götürmeye hazırlanıyor.

Sabri'ye de teklif var!

Gelecek sezon için çalışmaların başlayan Galatasaray, sözleşmesi sezon sonu bitecek futbolcuları ile görüşüyor. Yeni sözleşmeler için çalışmayı başlatan Aslan, kaptan Sabri Sarıoğlu ile de 1+1 yıllık yeni bir sözleşme imzalamayı düşünüyor.

Sezon ortasında Hakan, Selçuk, Burak ve Muslera ile görüşen ve büyük ölçüde anlaşan Galatasaray, tecrübeli futbolcuyu kadroda tutmak için de adımlarını attı.

SABRİ'NİN KALMASI İSTENİYOR

Ziraat Kupası yarı final mücadelesinde Bursaspor'a karşı gösterdiği performansla otoritelerden tam not alan Sabri'nin gelecek sezon da kadroda kalmasına sıcak bakılıyor.

Milli futbolcunun da futbol hayatına sarı-kırmızılı takımda devam etmek istediği ve her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi.

Futbola Galatasaray'ın altyapısında başlayan Sabri Sarıoğlu, 12 sezondur formasını giydiği ekibin 2012-13 sezonu itibariyle ayrıca kaptanlığını da yapıyor. Her fırsatta Galatasaray'a olan sevgisini dile getiren tecrübeli ismin 363 maçta 20 golü bulunuyor.

Verdiği röportajlarda futbol hayatını Galatasaray'da sonlandırarak bu takımın efsaneleri arasında yer almak istediğini dile getiren kaptan, tecrübesiyle de takımın genç futbolcularına örnek oluyor.

(Sporx)

Haberin Devamı