Gazete Vatan Logo
Futbol 'Skor, oyunu yansıtmıyor'

'Skor, oyunu yansıtmıyor'

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti'den samimi açıklamalar! 6-1'lik galibiyete rağmen, ilk yarıda oyunlarını eleştiren Ancelotti, "Maçın başında sorunlar yaşadık, Galatasaray daha iyidi" dedi.

'Skor, oyunu yansıtmıyor'

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 6-1'lik galibiyeti değerlendirdi. Ancelotti, maçın ilk yarısındaki Galatasaray üstünlüğüne dikkat çekti.

"6 gollü bir galibiyetle maç sizin için beklediğinizden daha basit mi oldu?" sorusuna "Hayır kolay değildi bizim için" diye yanıt veren tecrübeli hoca sözlerini şöyle sürdürdü: "Skor da aslında bunu yansıtmıyor. Maçın başında sorunlar yaşadık, Galatasaray daha iyidi. Golü attıktan sonra daha rahat oynamaya başladık. Boş alanlar bulduk ama ilk yarı bizim için hiç kolay değildi. G.Saray iyi oynadı bizim üzerimizde iyi baskı kurdu"

Maçın ikinci yarısını da değerlendiren Ancelotti "Çok güçlü değildik aslında maçın başında ama ikinci yarının başında kendimize güvenimiz daha fazlaydı, daha basit oynamaya başladık" diye konuştu.

Ancelotti, bu galibiyetle bir avantaj elde ettiklerini ama grupta Galatasaray da dahil olmak üzere her takımın şansının sürdüğünü belirtti.