Gazete Vatan Logo
Futbol Sow F.Bahçe'de kalacak mı?

Sow F.Bahçe'de kalacak mı?

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’dan sonra Ersun Yanal’ın da vazgeçemediği isim olan Moussa Sow, yurt dışından gelen teklifleri neden kabul etmediğini açıkladı.

Sow F.Bahçe'de kalacak mı?

Sarı-lacivertliler özellikle ligin son haftalarından attığı gollerle taşımaya devam eden Senegalli yıldız, Beşiktaş derbisi öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Son iki yılda şampiyonluk mücadelesi verdiklerini ama sonunu getiremediklerini ifade eden Sow, bu sefer ellerindeki avantajı kaybetmeyeceklerini belirtti.

Bu sezon ligde 25 maçta forma giydi, 12 gol attı, 5 de asist yapan 28 yaşındaki oyuncu transfer dedikodularına da cevap verdiği açıklamalarına şöyle devam etti:

“Ligin başından bu yana başarılı bir şekilde mesafe kat ettiğimiz maratonda mutlu sona yaklaştık. Bazı dönemlerde düşüş yaşasak da, bu süreçleri kısa sürede atlatmayı başardık. Bizim için özel bir sezon. Başarımızda, formayı adaletli bir şekilde dağıtan teknik direktörümüz Ersun Yanal’ın yanı sıra, yanımızdan hiç ayrılmayan ve tüm sorunlarımızı dinleyip, anında çözen başkan Aziz Yıldırım ve yönetimin de büyük payı var.”

“Benim için Türkiye çok özel bir yer. Çünkü müslüman bir ülkede futbol oynamak ve inançlarını yaşamak benim için çok önemliydi. Bunun yanı sıra taraftarın özel ilgi ve desteği beni aşırı motive ediyor.

Bu nedenle daha önce bana yapılan çok cazip teklifleri geri çevirdim ve hep Fenerbahçe’yi tercih ettim. Takım içinde müthiş bir arkadaşlık var. idmanlar ve maçların dışında çoğumuz ailece de görüşüyoruz.

Biz birimize her an destek oluyoruz. Oynayan da, oynamayan da bu takımın parçası. Bu takımda hiç hiç kimse kendini dışlanmış olarak görmüyor. Bu da başarıya giden yolu sonuna kadar açıyor.”

Artık önümüzde Beşiktaş maçı var. Şimdi en büyük arzumuz, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Beşiktaş’ı yenip, şampiyonluğu garantilemek. Eğer bunu gerçekleştirirsek çılgınca eğlencelerimiz de başlayacak. Beşiktaş maçları da her zaman benim için özel olmuştur.

Onlara karşı oynadığım tüm lig maçlarında gol sevinci yaşadım. Bunu yine tekrarlamak istiyorum. Emenike ile birlikte gol krallığında iddiamız sürüyor. Şampiyonluğun yanı sıra ikimizden birinin krallıkta zirveye çıkması da anlamlı olacak.”

(SporX)

Haberin Devamı