Gazete Vatan Logo
Futbol Sow'dan transfer açıklaması

Sow'dan transfer açıklaması

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Moussa Sow, şampiyonluğu garantileyene kadar hiçbir şekilde rehavete kapılmadıklarını, kontrolü elde tuttuklarını ve yarışı önde götürdüklerini belirterek, "Hak ettiğimiz bir şampiyonluk. Genel olarak iyi bir iş çıkardık" dedi.

Sow'dan transfer açıklaması

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın yaşadığı sıkıntılarla ilgili bir soru üzerine sarı-lacivertli futbolcu, her şeye rağmen Yıldırım'ın kendilerinden desteğini eksik etmediğini anlatarak, şunları söyledi:

"Başkanımızın sıkıntılı, kötü günler, geceler yaşadığını biliyoruz. Beraber yola devam etmek istiyoruz Bazı anlarda zor durumda olduğunun farkındayız. Tüm bunlara rağmen onun çok çok güçlü bir insan olduğunu düşünüyorum. Bu olanlardan sonra hala o dimdik ayakta. Cezaevindeyken bile her zaman bizimle olduğunu hissettirdi. Her zaman takımının başındaydı orada olsa bile. Fenerbahçe'yi hiçbir zaman ihmal etmedi. Cezaevinden çıktıktan sonra da yanımıza geldi, bizle toplantılar yaptı. Her zaman bizimle destek oldu. Bizim sahaya odaklanmamızı sağladı. 'Endişelenmeyin, her zaman sizin yanınızda olacağım' dedi. Benim çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir insan. İnşallah cezasının devamını çekmek zorunda kalmaz, cezaevine tekrar girmek zorunda kalmaz. Onun olabildiği kadar, yaşayabildiği, ömrü yettiği kadar Fenerbahçe başkanı olarak kalmasını arzu ediyorum. Bizim ona ihtiyacımız var. Beraber yolumuza devam etmek istiyoruz."

Sow; "Hakkında transfer söylentileri var. Bu konu hakkında ne söylersin? sorusuna ise şu cevapları verdi:

"Neler olacağını göreceğiz. Şu anda Fenerbahçe ile kontratım var. Benim geleceğimi hepimizin geleceğini burada olan herkesin geleceğini Allah bilebilir. O yüzden Allah bilir. Sezon sonunda neler olacağını hep birlikte göreceğiz."

Fenerbahçe'den sonra hedeflerini de anlatan Senegalli golcü sözlerini şöyle tamamladı:

"Lille'den sonra Fenerbahçe'ye katıldığımda kendimi çok geliştirdiğimi düşünüyorum. Lille'deki şampiyonluktan sonra Fenerbahçe'de çok aşama kaydettim. Ben her zaman kendini geliştirme hedefi olan bir oyuncuyum. Her yüksek seviyede futbol oynayan oyuncu gibi her zaman kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Gidebileceğim en yüksek seviyeye kadar çıkmaya çalışıyorum. Şu anda 28 yaşındayım önümde hala bir kariyer var. Uzun bir kariyer var. Bu kariyer devam ettirip en yüksek noktaya gelmek istiyorum."

Haberin Devamı