Gazete Vatan Logo
Futbol Soyunma odasında büyük tepki!

Soyunma odasında büyük tepki!

Galatasaray'da farklı Kasımpaşa yenilgisi önümüzdeki sezonu etkileyecek tedbirleri daha da belirginleştirdi.

Soyunma odasında büyük tepki!

Başkan Ünal Aysal'ın sürekli arkasında durduğu Mancini'ye tavrı her geçen gün olumsuzluğa doğru sürüklenirken, sarı kırmızılı takımda asıl sorun futbolcular ile Roberto Mancini arasındaki bağların onarılmaz bir düzeye geldiği öğrenildi. Üst üste gelen kötü sonuçlar sonrasında Mancini ile oyuncular adeta faturayı birbirine keserken, özellikle maç içinde ve devre aralarında İtalyan teknik adamın tavrı ve futbolculara yönelik hakarete varan konuşmaları, sarı kırmızılı futbolcuların İtalyan Hoca'ya yönelik düşüncelerini olumsuz etkilemiş durumda.


Mancini'nin oyuncularına taktik anlatırken küçümser bir yaklaşım gösterdiğini ve Sivas maçının devre arasında bazı oyunculara "karakter koymuyorsunuz, karaktersizce mücadele ediyorsunuz" diyerek hakaret ettiği öğrenildi. Bunun üzerine yerli oyuncuların Mancini'ye soyunma odasında tepki gösterdikleri bildirildi.

Mancini'nin bu tavırları yerli yabancı birçok oyuncuyu İtalyan Hoca'ya karşı olumsuz görüşlere yöneltirken, Drogba üzerinde kuramadığı sarsılan otoritesini güçlendirmek adına genç oyunculara yönelik tavırlarının bütün takımı olumsuz etkilediği ileri sürüldü.

Mancini'nin Kasımpaşa maçının devre arasında da soyunma odasına moral vermek için gelen yönetici Şükrü Ergün'ü kovmaktan beter etmesi de, sarı kırmızılı yönetimi fazlasıyla kızdırmış durumda. Kasımpaşa maçı sonrasında takımına 2 gün izin verip, Milano'ya giden Mancini'nin G.Saray'daki günlerinin artık sayılı olduğu iddiası güçlenirken, başkan Ünal Aysal'ın bu konudaki tek sıkıntısının 9 milyon euroluk tazminat olduğu söyleniyor.

Haberin Devamı