Gazete Vatan Logo
Futbol Galatasaray'ı tercih eder mi?

Galatasaray'ı tercih eder mi?

Chelsea, John Terry'ye bir senelik kontrat ve şu anda aldığı haftalığın yarısını teklif etti

Galatasaray'ı tercih eder mi?

Sezon sonunda mukavelesi bitecek olan Chelsea kaptanı, haftada 150 bin Pound kazanıyor. Mourinho'nun gelmesiyle çok başarılı bir sezon geçiren Terry'nin sezon bitiminde nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

Chelsea kulübünün prensip olarak 30 yaş üzerindeki futbolcularına bir senelik kontrat ve daha düşük haftalık verdiği biliniyor. Terry için birçok kulüp devreye girebilir. Bunların başında da Galatasaray geliyor. Terry, bugüne kadar İngiltere dışında, 14 yaşında West Ham alt yapısından geldiği Chelsea'den başka hiçbir kulüpte oynamadı. Tecrübeli stoper, son iki sezondur futbolu bırakınca antrenörlük yapmak için diploma almak için çalışmalar yapıyor. Pro Licence alması için bir sene daha çalışmalarını devam ettirmesi gerekiyor. İngiltere dışında bir teklife evet derse bu konuda uzman hocaları ülkeye davet ederek bu diplomayı alabilir.

Chelsea'de Terry ile aynı durumda olan iki futbolcu'dan Ashley Cole bonservisini alarak takımdan ayrılacağını daha önce açıklamıştı. Frank Lampard ise Chelsea'den ayrılırsa Amerika'da LA Galaxy takımında futbola devam edeceğini açıklamıştı.

Chelsea kulübünün bu kararından sonra 36 yaşındaki Drogba'nın da tekrar geri dönmesi beklenmiyor.

(Fanatik)

Haberin Devamı