Gazete Vatan Logo
Futbol Taktik tuttu! Ranocchia Aslan'a kaldı

Taktik tuttu! Ranocchia Aslan'a kaldı

Inter ile el sıkışan ancak oyuncunun astronomik ücretini düşürmek için plan yapan G.Saray, beklemeye geçti ve ciddi teklif gelmemesiyle yeniden görüşmelere hız verdi.

Taktik tuttu! Ranocchia Aslan'a kaldı

Stoper konusunda herkes bir hamle beklerken sarı-kırmızılı yönetim Roberto Mancini'nin isteklerinin yanı sıra kendi ekonomik kurallarının da dışına çıkmamak için büyük çaba sarfediyor.

İtalyan çalıştırıcı Astori, Rhodolfo ve Andrea Ranocchia arasından birinin alınmasını isterken yönetim ise her 3 oyuncunun kulübü ile de masaya otururken satın alma opsiyonlu olarak kiralamak istediğini bildirdi.

31 OCAK SON GÜN!

Rohodolfo ve Astori için kulüpleri razı olmazken sarı-kırmızılılan Ranocchia için Inter'i ikna etti. Ancak bu kez de karşılarına 25 yaşındaki oyuncunun yarım sezon için istediği 2.2 milyon Euro'luk astronomik ücret çıktı... Bu isteğin sonrasında ise Cimbom geri adım attı ve İtalya'daki transfer döneminin bitmesini bekledi.

Inter ile istediği koşullarda el sıkışan Cimbom'un yardımına bir kez daha İtalyan ekibi yetişirken Ranocchia'ya da 'takımda düşünülmüyorsun' denildi. Avrupa'da kendisine G.Saray dışında başka ciddi teklif gelmeyen oyuncu da bir anda ortada kaldı. Kulübüyle kontratı gelecek sezon bitecek olan oyuncu bu kez geri adım atarak G.Saray'ın kendisine önerdiği 1 milyon Euro'yu düşünmeye başladı. 3 Şubat'ta sona erecek olan transfer gününe kadar oyuncuya zaman tanınırken menajeri aracılığı ile bu kez Ranocchia G.Saray'ı yarım sezon için 1.5 milyon Euro'ya ikna etmeye çalışıyor.

G.Saray yönetimi oyuncunun uyum sağlaması halinde Melo örneğinde olduğu gibi sezon sonunda oyuncuyu satın almak isterken G.Saray'ın planının işe yaradığı ve İtalya'da transfer döneminin bitmesinin sarı-kırmızılıların elini güçlendirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı