Gazete Vatan Logo
Futbol Tiger’dan utanın!

Tiger’dan utanın!

Turnuvada fotoğraf çekmek isteyen muhabire kafa attı

Tiger’dan utanın!

Dünyanın en ünlü sporcularından Tiger Woods’un da mücadele ettiği Turkish Airlines World Golf Turnuvası dün Antalya Belek’te başlarken, yaşanan kavga şampiyonaya damga vurdu.

URKISH Airlines’ın ana sponsorluğunda düzenlenen Türkiye’nin ilk profesyonel golf turnuvasına dün Belek’teki Antalya Golf Kulübü PGA Sultan kortunda start verildi. Dünyanın en çok para kazanan sporcuları arasında yer alan ve golf sporunun en çok tanınan ismi olan Amerikalı golfçü Tiger Woods’un da birinci grupta yer aldığı turnuvanın ilk gününe kortta yaşanan bir kavga damga vurdu.

DÜN başlayan turnuvada Güney Afrikalı golfçü Charl Scwartzel ile karşılaşan Tiger Woods’un arasındaki mücadelede ilk delikteki başlangıç vuruşu yapılmak üzereyken gazeteciler ve güvenlik elemanları arasında ‘fotoğraf çekme alanı’ krizi yaşandı.

BU sırada tartışmanın yapıldığı yere gelip olaya müdahele etmek isteyen Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, olayları yatıştırmak yerine daha da büyümesine neden oldu. Kort kenarında görüntü almak isteyen Cihan Haber Ajansı muhabiri Cihat Ünal ile önce sözlü olarak tartışmaya giren Ağaoğlu daha sonra sinirlerine hakim olamayarak genç muhabire kafa attı. Yüzüne gelen darbe nedeniyle gözlüğü kırılan Cihat Ünal, güvenlik görevlileri tarafından alandan uzaklaştırılmaya çalışılırken Ağaoğlu, kavgayı bir kez daha alevlendirdi.

İKİ KEZ SALDIRDI

ÜNAL, aldığı darbe nedeniyle bu duruma tepki gösterirken Ahmet Ağaoğlu bir kez daha muhabire saldırmak için üzerine yürüdü. Basın mensupları ve güvenlik elemanlarının son anda araya girmesiyle kavganın yaşandığı bölgeden güçlükle uzaklaştırlan Ağaoğlu, zor sakinleştirilebildi.

DÜNYANIN en çok tanınan sporcularından biri olan, golf sporunun yaşayan efsanesi Tiger Woods’un da mücadele ettiği Turkish Airlines World Golf Turnuvası’nın açılış gününe damga vuran bu olayın ardından Cihan Haber Ajansı muhabiri Cihat Ünal, karakola giderek kendisine kafa atan Ağaoğlu’dan şikâyetçi oldu.

Woods ilk maçını kaybetti

TURKISH Airlines World Golf Turnuvası’nda ilk karşılaşmalar sona erdi. ABD’li ünlü golfçü Tiger Woods ilk maçında Güney Afrikalı rakibi Charl Scwartzel’e bir atışlık farkla mağlup oldu. Birinci grubun diğer karşılaşmasında ise Matt Kuchar, Rory Mcllroy’u 6 atış farkla yendi. 2. grupta ise Justin Rose Hunter Mahan’ı, Lee Westwood ise Webb Simpson’ı mağlup etti.

Büyük ödül 1,5 milyon dolar

DÜN Antalya Belek’te start alan golf turnuvasını kazanan sporcu, dudak uçuklatan bir şampiyonluk ödülü alacak. 1.’nin 1 milyon 500 bin dolarlık ödüle sahip olacağı turnuvada 2.’ye 1 milyon, 3. ve 4.’ye 600’er bin, 5. ve 6.’ya 450’şer bin, 7. ve 8.’ye ise 300’er bin dolar ödül verilecek.

Haberin Devamı