Gazete Vatan Logo
Süper Lig Trabzonspor'u böyle kandırdılar!

Trabzonspor'u böyle kandırdılar!

Devre arası transfer döneminde Trabzonspor'un santrafor hedeflerinden biri de Mame Briam Diouf'tu.

Trabzonspor'u böyle kandırdılar!

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu transfer döneminde birçok kez Diouf'la ilgili açıklamalar yapmış ve "Diouf'un kendisiyle anlaştık ama transfer olmadı" ifadelerini kullanmıştı.

İddialara göre Almanya'daki olaylar şöyle gelişti... Hannover 96'nın santraforu Mame Diouf cep telefonu numarasını değiştirdi ve eski numarası Almanya'da bir vatandaş tarafından kullanılmaya başlandı. Ancak Trabzonspor'un görevlendirdiği Şükrü Kaya isimli menajerin bu bilgiden haberi yoktu. Şükrü Kaya, Diouf'a ait olduğunu sandığı telefon numarasına cep telefonlarında kullanılan WhatsApp uygulaması üzerinden transferle ilgili mesajlar yazdı. Sezonluk iki milyon euro ücret ve bir araba ve bonus tekliflerini iletti.

Telefon numarasının yeni sahibi kişi de Şükrü Kaya'nın mesajlarına cevap vermeye başlayınca işler karıştı. Şükrü Kaya'yla konuşan kişinin Diouf değil, boş zamanlarında 10. ligde yer alan SV Matzenberg takımında oynayan Sascha Ernst olduğu ortaya çıktı.

Alman Bild gazetesi de bu ilginç transfer görüşmelerini sayfalarına taşıdı.

Trabazonspor resmi Twitter hesabından bu iddiaları yalanladı. Şükrü Kaya isimli menajerle kulübün bir bağlantısı olmadığının ifade edildiği açıklama şöyle:

"Şükrü Kaya isimli bir menajerle kulübümüzün bir bağlantısı yoktur. Adı geçen oyuncu için devre arasında kulübü ile direk temasa geçilmiştir."