Gazete Vatan Logo
Futbol Trabzonspor'un gözü Aydın'da...

Trabzonspor'un gözü Aydın'da...

Karadeniz ekibi lig sona ermeden 26 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadroya katmak istiyor…

Trabzonspor'un gözü Aydın'da...

Spor Toto Süper Lig’de ve yurt dışında sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan futbolcuları yakın takibe alan Trabzonspor, bu sezon Sivasspor formasıyla başarılı bir grafik çizen Aydın Karabulut’a kancayı taktı. Kırmızı-beyazlı ekipte 24 lig ve 6 Ziraat Türkiye Kupası maçı olmak üzere 30 maça çıkan ve 4 kez rakip fileleri havalandıran 26 yaşındaki kanat oyuncusunu transfer etmek için temaslara başlayan bordo-mavililer, sözleşmesi sona erecek oyuncu için İstanbul kulüpleriyle yarışıyor.

BU transferle birlikte gelecek sezonun kadrosunu oluşturma adına ilk takviyeyi gerçekleştirmek isteyen Karadeniz ekibinin, Aydın transferini Süper Lig’de sezon sona ermeden tamamlamak istediği öğrenildi.

Ayrıca Benfica’nın dün Juventus ile oynadığı Avrupa Ligi maçı için Lizbon’a giden Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticiler Portekiz kulübünün yetkilileri ile Oscar Cardozo’nun transferi için biraraya geldi ve ilk görüşmenin olumlu geçtiği bildirildi.

BORDO-mavililerin transfer listesinde bu 2 ismin yanı sıra Elazığspor’dan Deniz Yılmaz ve Serdar Gürler, Kasımpaşa’dan Adem Büyük, Bursaspor’dan Şener Özbayraklı,Eskişehirspor’dan Aytaç Kara, G.Birliği’nden Ahmet Çalık ile Akhisar Belediye’nin golcüsü Oumar Niasse’ın olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı