Gazete Vatan Logo
Futbol Yeni hoca Aykut

Yeni hoca Aykut

Yönetime yakınlığıyla tanınan köşe yazarından merakla beklenen hoca konusunda son kulis

F.Bahçe’ye olan yakınlığıyla bilinen Alaattin Metin dün, Aziz Yıldırım’ın kendisine “Daum’la el sıkışıp ayrılırız, hoca aramıyoruz” dediğini yazdı.

F.BAHÇE’NİN hocası kim olacak? Şu sıralar sarı-lacivert düşünen beyinlerin aklına bu soru geliyor.. Fakat herkesin cevap anahtarında işaretlediği şık da Aykut Kocaman. Bu bilindik ama ’resmi’ olmayan bir bilgi. Fakat F.Bahçe’ye ve özellikle Aziz Yıldırım’a yakınlığıyla bilinen Akşam yazarı Alaattin Metin, dün gazetesinde başkanla diyaloglarına yer verince, Kocaman ismi biraz olsun ’resmi’leşti.. İşte Metin’in kaleminden Yıldırım’ın cümleleri:

“HER gün yüzlerce menajer, kulübe faks geçerek antrenör öneriyor. Şu anda F.Bahçe’nin sorunu hoca değil, eksik yerlerimize alacağımız oyuncular. Görüştüğümüz, konuştuğumuz futbolcular var. İsmini açıklayınca rakamlar yükseliyor. Daum ile de oturup konuşacağız. Ortak bir noktayı bulursak el sıkışıp, ayrılacağız.”

4 oyuncu alsak yeter

F.BAHÇE Sportif Direktörü Aykut Kocaman, şimdiden ’teknik’ çalışmalara başlarken bu doğrultuda yönetime yeni bir rapor sundu. Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verilen raporda Aykut hoca, takımın eksiklerini de sağ ile sol ön, stoper ve santrfor olarak belirledi. Yönetimden tam yetki alan Kocaman, transfer edilecek 4 kaliteli oyuncu sonrası takımın istenilen başarılara ulaşacağını da raporuna ekledi.

BU arada Aykut Kocaman, Hasan Çetinkaya’yla birlikte Avusturya-İsviçre arasında kamp yeri arıyor. Daum’un belirlediği kamp yeri olan Hollanda’yı istemeyen Kocaman, Münih, Avusturya, İsviçre ve İtalya sınırını araştırdı.. Aykut hoca kamp yerini bizzat kendi görmeden Türkiye’ye dönmeyecek.

Haberin Devamı