Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Şikeyi Türkiye'ye G.Saray öğretti'

'Şikeyi Türkiye'ye G.Saray öğretti'

Abdi İpekçi'de  yaşananlara isyan eden AZİZ Yıldırım'dan şok iddia:

'Şikeyi Türkiye'ye G.Saray öğretti'

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, G.Saray ile oynadıkları Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 4. maçında yaşananlarla ilgili , başta ezeli rakipleri olmak üzere, Basketbol Federasyonu, Ergin Ataman ve hakemler hakkında sert açıklamalar yaptı. Yöneticiler Mahmut Uslu ve Ahmet Özokur ile bir basın toplantısı düzenleyen Yıldırım yaşanlarları görüntülerle anlatırken şunları söyledi:


ŞİKE'YE NEDEN ANONS YOK?

“ŞİKE şike' diye bağrılan yerlerde hiç anons yapılmamış, bizim sahamızda 'Ergin Ataman doping yapsana' tezahüratı ile ilk anons hemen yapılarak, hem seyircinin hem de sporcuların oynama gücü azaltılmıştır. Bize ne uygulanıyorsa, diğer takımlara, seyircilerine ve yöneticilerine de aynı şeyin uygulanmasını talep ediyoruz.

BAĞIRIYORSUNUZ AMA...

ABDİ İpekçi'de 'şike var' diye bağırmışlardır. Evet benim için bağırıyorsunuz ama Türkiye'ye şikeyi sokan da G.Saray Kulübü'dür. Bunu unutmasınlar. Geçmişte 8-0 ve 6-0'lar. Hem yurt içinde hem de yurt dışındaki bazı maçlara çantalarla neler götürdüklerini Ahmet Çakar söylüyor, ben söylemiyorum. Beşiktaş maçıyla ilgili basketbolda yazdıklarınızın yalancısıyım.

OYUNCU AYARTMADINIZ MI?

BEŞİKTAŞ'IN yabancı oyuncusunu ayarttıklarını ve gönderdiklerini, ondan sonra da Beşiktaş'ı yendiklerini gazeteler yazdı. Ben bilmiyorum, sizlerden öğrendim. F.Bahçe bu şike davasının sonunda aklanacaktır. Her gün yeni bir belge çıkıyor. Gerçeklerin örtülmeyeceğini hepimiz biliyoruz. Bu Türkiye'ye şike belasını sokanlar, bize 'şike' diye bağıramazlar. Biraz utanmaları lazım."

Haberin Devamı