Gazete Vatan Logo
Galatasaray Halil Ünver'in Galatasaray üyesi olduğu ortaya çıktı

Halil Ünver'in Galatasaray üyesi olduğu ortaya çıktı

İstanbul Maltepe'de denize düşen helikopterde iş adamı Halil Ünver hayatını kaybetti. Ünver'in Galatasaray Kulübü'ne üye olduğu da ortaya çıktı.

Halil Ünver'in Galatasaray üyesi olduğu ortaya çıktı

İstanbul'un Maltepe ilçesinde dün 17.00 sıralarında denize bir helikopter düştü. Düşen helikopterden pilot İsmet Özgür ile iş adamı Halil Ünver hastaneye kaldırılmış ancak iş adamı Halil Ünver hayatını kaybetmişti.

Kaza sonrası ise Halil Ünver ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Ünver Havacılık Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ünver'in Galatasaray Spor Kulübü'nde 17796 numaralı üye olduğu öğrenildi.

SARI KIRMIZILILARDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Vefat haberinin öğrenilmesinin ardından Galatasaray, resmi internet sitesinden başsağlığı mesajı yayınladı.

Sarı kırmızılılar, yaptığı açıklamada "Kulübümüzün 17796 numaralı üyesi, İşadamı Halil Ünver'in vefatını derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Halil Ünver'e Allah'tan rahmet; ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi sunarız." ifadelerini kullandı.

ABDURRAHİM ALBAYRAK DA UNUTMADI

Cim Bom'un 2. başkanı Abdurrahim Albayrak, sosyal medya hesabından, hayatını kaybeden Halil Ünver ile ilgili bir mesaj yayınladı. Albayrak, "Sevgili Halil Ünver abimi elim bir helikopter kazasında kaybettik. Çok çok üzgünüm mekanı cennet olsun Allah yakınlarına sabır versin." metni ile Ünver'le birlikte olan bir fotoğrafını paylaştı.

Haberin Devamı