Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Halilhodzic'ten bomba açıklama!

Halilhodzic'ten bomba açıklama!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, "Transferler çok zor geçiyor, şu an bile takımda kulübe baskı yapıp şantaj uygulayarak gitmek isteyen oyuncular var" dedi.

Halilhodzic'ten bomba açıklama!

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan idman maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, önemli açıklamalar yaptı.

Vahid Halilhodzic, her iki takımın da zevkli ve mücadeleci bir futbol ortaya vurgulayarak, "Maçta güzel goller izledik. Fiziksel açıdan birkaç oyununun ritim eksikliği olduğunu gördük. Düzeltmemiz gereken çok hatalar var ancak genel anlamda oyun tarzından ve mücadeleden memnunum. Bundan sonra yapmamız gereken defansif ve ofansif anlayışımızı tamamen oturtmak" dedi.

"İNANILMAZ BİR ŞEKİLDE HIZLI DAVRANDIK VE HIZLI GELİŞTİ TRANSFERLER"

Vahid Halilhodzic, başlayacak olan lig yarışına ve ilk maçlara pek hazır olmayacaklarını da ifade ederek, "Avusturya kampına gelen oyuncu grubu Trabzonspor'un beklentilerine uymuyordu. O oyuncu grubu ile ligin dibine oynayabilirdik. O oyuncu grubuyla Şampiyonlar Ligi veya ligin üst sıralarında oynamak mümkün olmayacaktı. Son 10 gün içerisinde yöneticilerimiz transferde çok büyük çaba ile çalıştılar. Size takıma 10 transfer gerektiğini söylediğimde gerçekten istediğim 10 oyuncuydu ve 10 oyuncu gelecek. İyi oyuncular transfer ettiğimizi düşünüyorum. Yaptığımız transferlerin iyi olduğunu söyleyebilirim. İnanılmaz bir şekilde hızlı davrandık ve hızlı gelişti transferler. Pek vaktimiz yoktu" dedi.

Haberin Devamı

"ŞANTAJ UYGULAYARAK GİTMEK İSTEYEN OYUNCULAR VAR"

Vahid Halilhodzic, 3 ila 6 ay içerisinde tam hazır olabileceklerini de belirterek, şöyle konuştu:

"Milyar dolarlarınız olsa bile 1 haftada takım kuramazsınız. Eğer öyle olsaydı Abramovich'in takımı ile PSG her zaman şampiyon olurdu. Trabzonspor'u İstanbul'un 3 kulübüyle ekonomik anlamda kıyas yapamazsınız. Avrupa'dan gelen birçok oyuncunun tabii ki ilk tercihi İstanbul kulüpleri oluyor. Trabzonspor için bu nedenden dolayı yapılan transferler çok zor geçiyor. Nakit para isteyen oyuncular oldu. Şu an bile takımda kulübe baskı yapıp şantaj uygulayarak gitmek isteyen oyuncular var."

"BENDEN ÖNCE YAPILAN TRANSFERLER BEN BURADA OLMUŞ OLSAYDIM YAPILMAZDI"

Haberin Devamı

Boşnak teknik adam Trabzonspor'un sıkıntılı ve acılı bir süreçte olduğunu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile paylaştığını da vurgulayarak, "İmkanlarımızın bize sunduğu yönde transferler yapabildiğimizi söyleyebilirim. Tek olay çok hızlı ve kısa sürede gerçekleşmiş olması. Ne mutlu bana ki 1-2 oyuncunun haricinde hepsini tanıyorum. Benden önce yapılan transferler, eğer ben burada olmuş olsaydım bu şekilde yapılmazdı. Bunların transfer olduğunu düşünüyorum. 2 ve 3. ligden oyuncu getirip gazetelerde taraftarlarınıza, ‘Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız' diye haber yaptırırsanız, onlara inanmak gayet naif olmanız gerekir" dedi.

"EN AZ İKİ OYUNCU DAHA GELECEK"

Vahid Halilhodzic, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve kulüp CEO'su Burak Gürdal'ın transferde iyi işler yaptığını da belirterek, "Ligin sonunda Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında 23 puan fark olmayacak, bunu kesin söyleyebilirim. En az iki oyuncu daha gelecek takımımıza. İki oyuncu geldikten sonra transfer dönemini muhtemelen kapatabiliriz" dedi.

Haberin Devamı