Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Halilhodzic: Yemeden atacağız

Halilhodzic: Yemeden atacağız

Trabzonspor Teknik patronu Halilhodzic, 2-0'ın rövanşından tur atlamaya yetecek tecrübe ve kalitede olduklarını söyledi:

Halilhodzic: Yemeden atacağız

TRABZON Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, bugün Rostov'la oynayacakları UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında tura yakın taraf oladıklarını söyledi. Rakibin tehlikeli olduğuna dikkat çeken Boşnak hoca, yapacakları iyi savunmayla gruplara kalacaklarını iddia etti:

"RAKİBİN kaybedeceği hiçbir şey yok. Tüm riskleri alacaklar. Bu yüzden biz de defansif olarak tüm önlemleri alıp, hücumda pozisyon bulmaya çalışacağız. Pozisyonların yanı sıra bir veya birkaç gol de bulmaya çalışacağız. Rostov bizden daha önce lige başladı ve bu yüzden daha hazır bir ekip. Sonucu değiştirebilecek oyuncuları var.

'2 TAKVİYE ŞART'

CONSTANT hastalık, Bosingwa ise sakatlık nedeniyle oynamayacak. Mustafa Yumlu'nun da ilk maçtan sakatlığı var. Trabzonspor'da aşmam gereken sorunlardan biri de bu sakatlıklar. Bu yüzden sahada en iyi on birim olmayabilir. Ama ilk maçtaki avantajımızı korumaya yetecek kalitede oyuncularım var.

TRANSFER henüz bitmedi. İki oyuncunun daha gelmesini bekliyorum. Transfer çalışmalarına geç başladık ancak hızlı hallettik. Trabzonspor'un iyi bir sezon geçirmesi için bunlar yeterli olacak mı, bunu zamanla göreceğiz. Daha önce söylediğim gibi iyi bir takım oluşturmak için 3 aya ihtiyacımız var. O yüzden başlangıçta bizim için bazı zorluklar olabilir.

Haberin Devamı

'AKSİLİK BİTMİYOR'

BELKALEM konusu ilk değil. Trabzon'a geldiğim günden beri her gün bir sorunla karşı karşıya kaldım. Tam neler olduğunu bilmiyorum ama oyuncumun Rusya'ya alınmama konusundan hiç memnun değilim. Oyuncum da öyle. Sporla hiç alakası olmayan bir olay yaşadık."

Mejdani: Tur cepte değil

TRABZON'UN yeni transferlerinden Carl Medjani ise hocasının aksine temkinli konuştu. Rövanşın ilk maçtan daha çetin geçeceğine inandığını belirten Cezayirli yıldız, "Avantaj bizde ancak tur cepte değil. Henüz tam olarak hazır değiliz. Turu geçersek bizim için iyi moral olacak. Maçı alırsak ileri için önemli bir avantaj sağlarız" ifadelerini kullandı.