Gazete Vatan Logo
Voleybol Halkbank, PAOK'u devirdi!

Halkbank, PAOK'u devirdi!

Halkbank, Erkekler Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ikinci maçında Yunan ekibi PAOK'u 3-1 mağlup etti.

Halkbank, PAOK'u devirdi!

Karşılaşmaya iki takım da iyi bir başlangıç yaptı. Halkbank rakibinin zaaflarını değerlendirerek 8-4 skor üstünlüğünü yakaladı. Rakibi karşısında büyük üstünlük kuran Halkbank skoru 15-8'e taşıdı. Halkbank ikinci teknik molaya 16-9 önde girdi. Yunan temsilcisinin toparlanmasına izin vermeyen başkent ekibi seti 25-21 kazanarak, 1-0 öne geçti.

Halkbank ilk seti kazanmanın moraliyle ikinci sete iyi başladı ve 3-0 öne geçmeyi başardı. Sonrasında daha iyi bir performans ortaya koyan Yunan temsilcisi ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Üstünlüğünü ikinci tek molaya kadar sürdüren Yunan takımı bu bölümü de 16-14 önde geçmeyi başardı. Bundan sonra maç kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Konuk ekip seti 26-24 önde bitirerek, setlerde 1-1 eşitliği sağladı.

Üçüncü sete iki takım da iyi başladı. Sonrasında daha iyi bir oyun sergileyen konuk takım 6-4 öne geçti. Halkbank'ta Emre Batur file önünde 2 hücumda da başarılı oldu ve başkent ekibi ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Üstünlüğünü devam ettiren Halkbank ikinci teknik molaya da aradaki farkı açarak 16-12 önde girmeyi başardı. Mustafa Oğuz Ramazanoğlu'nun servisini rakip oyuncular karşılayamayınca Halkbank seti 25-20 kazanarak 2-1 öne geçti.

Haberin Devamı

Yunan ekibi PAOK dördüncü sete iyi başlamasına karşın Halkbank rakibini yakaladı ve 7-7 eşitliği sağladı. Buna rağmen teknik molaya konuk ekip 8-7 üstün girdi. Bu sette Yunan takımı Burutay Subaşı'nın smaçlarına engel olamadı ve ev sahibi Halkbank 9-8 üstünlüğü yakaladı. İkinci teknik molaya 16-12 önde giren Halkbank seti 25-22, karşılaşmayı da 3-1 kazandı.

Bu sonuçla Halkbank grubundaki ilk galibiyetini aldı.