Gazete Vatan Logo
Futbol Hamit’le tehlikeli yakınlaşma

Hamit’le tehlikeli yakınlaşma

G.Saray’ın uzun süredir istediği Real Madrid’li Hamit Altıntop ile Fatih Terim dün yılın düğününde buluştu

Hamit’le tehlikeli yakınlaşma

İspanyol devinin bonservis almadan bırakmaya razı olduğu ve sarı-kırmızılıların yıllık 2.8 milyon Euro önerdiği Hamit ile Terim, Saffet Ulusoy-Özlem Avşar çiftinin düğününde sürekli yan yanaydı.

TÜRKİYE Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un oğlu Saffet Ulusoy ile Özlem Avşar, önceki gün muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Ve bu yılın düğününe tabir-i caizse ünlü yağdı. İş, spor ve başta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere siyaset dünyasını bir araya getiren düğünde tehlikeli bir yakınlaşma da yaşandı...

G.SARAY transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Real Madrid’li Hamit Altıntop ile sarı-kırmızılıların tecrübeli teknik adamı Fatih Terim, dünkü düğünde buluştu. Terim’e daha önce “Senin olduğun yere tereddütsüz gelirim” diyen, Real Madrid’in bonservissiz bırakmaya razı olduğu ve sarı-kırmızılıların da yıllık 2.8 milyon Euro teklif edip büyük ölçüde anlaştığı Hamit, milli takımdan eski hocasıyla sürekli yan yanaydı.

SANKİ MİLLİ TAKIM

HAMİT, Tuncay Şanlı ve Rüştü Reçber ile birlikte Terim’i bu sezonki şampiyonluk nedeniyle kutlarken, İmparator ise Hamit’e “Nasılsın?” diye sorduktan sonra “Kendimi milli takım maçının sonrasında gibi hissettim” dedi.

Nikah gecikti!

SAFFET Ulusoy-Özlem Avşar çiftinin nikanını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Çiftinin şahitliklerini ise aralarında Başbakan Erdoğan, Arda Turan ve Fatih Terim’in de bulunduğu ünlü isimler yaptı. Ancak normalde 20.00’de kıyılacak olan nikah, başbakanın Bulgaristan’dan gezisinden rötarlı dönmesi nedeniyle biraz gecikmeli başladı.

ERDOĞAN, nikah şahitliği yaptığı her düğünde olduğu gibi çiftlerden yine 3 çocuk sözü aldı. Düğün sahibi Haluk Ulusoy tarafından kapıda karşılanan nikah töreni sonrası yoğun programı nedeniyle düğünden ayrıldı. Ulusoy çıkışında da Erdoğan’a kapıya kadar eşlik etti.

Futbolcu yağmuru


TAM anlamıyla bir ünlü yağmurunun olduğu düğünde çok sayıda futbolcu da vardı. F.Bahçeli Emre Belözoğlu, Atletico Madrid’li Arda Turan, Real Madrid’li Hamit Altıntop, Bolton’lı Tuncay Şanlı, Beşiktaşlı Rüştü Reçber, G.Saraylı Selçuk İnan ve Trabzonsporlu Burak Yılmaz düğünde yer aldı.

‘Umarım UEFA Kupası’nı hoca olarak da alırsın’

Fatih Terim, Atletico Madrid’le UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluk yaşayan Arda’ya “İnşallah bu tür kupaları ileride bir teknik adam olarak da kaldırırsın” dedi.

-SEZON başında G.Saray’dan ayrılıp Atletico Madrid’e giden Arda Turan, dünkü düğünde eski hocası Fatih Terim’le yan yana geldi. Arda, Terim’i G.Saray’ın şampiyonluğu için kutlarken İmparator’a “Hocam UEFA Kupası’nı kaldırmak çok büyük keyifmiş. Ben bu keyfi yaşadım. Siz bunu yıllar önce tüm G.Saray camiasına ve Türkiye’ye yaşattınız. Bunun için size minnettarız” dedi.

‘KOLAY İŞ DEĞİL’

-Terİm ise “Senin yeteneğinden ve kalitenden hiç şüphe duymadım. Ama İspanya gibi, Atletico Madrid gibi bir takıma bu kadar kısa sürede de uyum sağlayacağını zannetmiyordum. Yaptığın kolay iş değil. Böyle giderse çok daha iyi yerlere geleceksin. İnşallah bu tür kupaları ileride bir teknik adam olarak da kaldırırsın” dedi.

-ARDA da Terim’in bu sözleri üzerine eski hocasına teşekkür etti.

Aysal&Özdemir aynı masada!

DÜĞÜNDE aynı masada buluşan G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, F.Bahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, bir ara koyu bir sohbete giriştiler. Özdemir, Aysal’ı Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu için bir kez daha tebrik ederken, Aysal da Özdemir’i F.Bahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası zaferi dolayısıyla kutladı.

Ulusoy duygulandı

NİKAH töreni öncesinde salonda bulunan dev ekranda Saffet Ulusoy ve Özlem Avşar’ın çocukluktan bugüne kadarki resimleri gösterildi. Bu resimlerden birinden Haluk Ulusoy, vefat eden babası Saffet Ulusoy’un resmini görünce duygulandı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmasına rağmen gözyaşlarını tutamadı.

Baba Demirören ile Başbakan da buluştu

-TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, ailesiyle birlikte ABD’deki yeğenlerinin diploma törenine gittiği için düğünde bulunamadı. Ancak Erdoğan Demirören ve eşi Tülin Demirören düğüne katıldı. Erdoğan Demirören ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan girişte 5 dakika sohbet ederken, daha sonra salona girdiler.

Şıklık yarışı

-SALONDA birbirinden şık ve güzel hanımlar da vardı. Haluk Ulusoy’un eşi Erengül Ulusoy, kızı Süreyya Ulusoy, Rüştü’nün eşi Işıl Reçber, Tayfur Havutçu’nun eşi Neslihan Havutçu, Fatih Terim’in eşi Fulya Terim ve teknik direktör Muharrem Gürbüz’ün kızı Nilüfer Gürbüz çok güzel ve şıklardı.

-AMA çiçeği burnunda gelin Özlem Ulusoy, harika gelinliği, boynundaki muhteşem gerdanlığı, saçı ve makyajı ile gecenin kraliçesiydi.

Haberin Devamı