Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hamzaoğlu: Çanak tuttuk

Hamzaoğlu: Çanak tuttuk

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Konyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu: Çanak tuttuk

SÜPER Lig'de 2014-15'i ezeli rakibi F.Bahçe'nin önünde şampiyon olarak tamamlayan ve 4. yıldızı takan G.Saray bu sezona beklendiği gibi başlayamamıştı. İlk haftada Sivas'la 2-2 berabere kalan ve geçen hafta da Osmanlı'ya 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılılar 3. haftada galibiyetle tanıştı.

GERİDE bıraktığımız ilk 2 haftadaki performansı nedeniyle eleştirilen G.Saray dün Konya'daki oyunuyla övgü alırken sarı-kırmızılıların teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu maçın ardından şu açıklamaları yaptı:

'ÇANAK TUTTUK'

"İYİ başladık, gol bulduk, pozisyonlar bulduk ama Chedjou'nun sakatlığıyla bocaladık. Rakip üstümüze geldi. Sonra yine oyuna hakim olduk ama bu sefer de kırmızı kart gördük. Ama oyuncularımı tebrik ediyorum. İşte G.Saray bu... Zor zamanlarda mücadele eden, yılmayan bir takım.

SEZONU 3 kupayla bitirdik. Ama camia bunu yaşayamadı. Yaşatmak istemeyenler de oldu ama açıkçası biz de buna çanak tuttuk. Sabri ile anlaştık, eleştirildik, ötekiyle anlaştık eleştirildik. Camiamızda insanların neler yapmaya çalıştığının farkındayım. Lütfen artık oyuncularımıza, takımımıza sahip çıkalım. Transfer için 2 günümüz var ama transfer yapmasak bile ben bu takıma güveniyorum."

Haberin Devamı