Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hamzaoğlu: Hamit inanılmazdı

Hamzaoğlu: Hamit inanılmazdı

Hamzaoğlu, Melo’nun yokluğunda sahaya sürdüğü tecrübeli oyuncunun performansını yere göğe sığdıramadı:

Hamzaoğlu: Hamit inanılmazdı

G.SARAY Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada Felipe Melo’nun yokluğunda formayı verdiği Hamit Altıntop’a övgüler yağdırdı. “Hamit olağanüstüydü” diyen tecrübeli hoca, “Bunu kendisinden bekliyorduk ama bu kadar kısa sürede olmasını tahmin etmiyorduk. Gerçekten inanılmaz oynadı. Açıkları kapattı, geriden oyun kurdu. Ayrıca Melo da ameliyat olmasına rağmen takımı yalnız bırakmadı. Soyunma odasına geldi. Desteğinden dolayı onu da tebrik ediyorum ve bir an önce iyileşmesini arzu ediyorum” ifadelerini kullandı.

Tam ikinci golü bulmaları gereken dönemde boş kalan Vleminckx’ten gol yediklerini söyleyen Hamzaoğlu, “Ama 2. yarıda aynı tempoyu devam ettirdik. Neticesinde Selçuk’un güzel ortasına Chedjou kafayı vurdu. Bunu daha önce planlamışlardı, konuşmuşlardı. Bu beni daha çok sevindirdi” açıklamasını yaptı.

SARI-KIRMIZILI teknik adam, stoperde Koray-Chedjou ikilisinin kendilerine daha dengeli geldiğini belirtirken “Ama Hakan’ın da stoperdeki performansından memnunum. Semih de iyileşiyor. U21 maçında oynadı. Durumunda sıkıntı yoksa salı günü de Manisa maçında süre alacak. F.Bahçe maçına Melo hariç tam kadro hazırlanmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı