Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hamzaoğlu için onay alındı!

Hamzaoğlu için onay alındı!

Duygun Yarsuvat ve yönetimi, potansiyel başkan adaylarından gereken ‘onayı’ aldı.

Hamzaoğlu için onay alındı!

2015-2016 sezonunda görev yapacak olan başkan ve yönerim henüz belli olmasa da ortak karar ile G.Saray’ın teknik direktörü belli...

Yönetim, potansiyel başkan adaylarının görüşünü alırken G.Saray’da ortak karar Hamza Hoca ile göreve devam oldu.

Bu arada 23 Mayıs 2015’te yapılacak olağanüstü kongre ile birlikte yeni seçilecek yönetim G.Saray’ın olası şampiyonluğunda kupayı da kaldıracak.

4. yıldız yarışı bitmeden görevi bırakacak olan Duygun Yarsuvat ile yönetimi önemli bir soru işaretini de ortadan kaldırdı. G.Saray’da başkanlık görevine kim seçilirse seçilsin yeni sezonda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu olacak.

ADAYLARIN ORTAK GÖRÜŞÜ

SEZON bitmeden görevi bırakacak olan başkan Duygun Yarsuvat ve idareciler Galatasaray’da 23 Mayıs 2015’de yapılacak olan kongrede adaylığını açıklaması beklenen potansiyel başkan adaylarının görüşünü aldı.

Galatasaray camiası ve potansiyel başkan adayları da birçok ortamda göreve seçilmeleri halinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile göreve devam kararı verdi.

Haberin Devamı

Mayıs ayındaki potansiyel başkan adayları Dursun Özbek, Ali Dürüst ile birlikte adaylıklarını açıklayan Adnan Öztürk ve Turgay Kıran da Hamzaoğlu ile çalışma kararlarını idarecilere ve camiadaki isimlere bunu dile getirip, deklare ediyor.

DERBİYE YENİ YÖNETİMLE ÇIKILACAK

5 ay için 500 bin dolar ile makul bir ücrete imza atan ve Yarsuvat yönetiminin sözleşme uzatma teklifine “Sezon sonu konuşalım. Bu daha etik olur. Yeni yönetim istediği kararı versin” diyen Hamzaoğlu’na yeni seçilecek yönetim kontrat sunacak. Kısaca Galatasaray’ın 2015-2016 sezonundaki başkanı ve yönetimi henüz belli olmasa da ortak karar ile teknik direktörü Hamzaoğlu olacak.

Göreve geçilirken “7 aylığına G.Saray’ı bu zor dönemde yalnız bırakmamak için seçildik” diyen Yarsuvat, kongre tarihini 16 Mayıs çoğunluğun sağlanamamazsa 23 Mayıs olarak belirledi.

4. yıldız yarışı sona ermeden, Yarsuvat ve yönetimi 23-24 Mayıs’taki Beşiktaş derbisinde idareyi yeni yönetime bırakacak. Yarsuvat yönetimi kazanılacak olası bir şampiyonlukta kupayı kaldıramayacak.

Haberin Devamı

(Hürriyet)