Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hamzaoğlu: 'İlla ki bir gol atacaktık'

Hamzaoğlu: 'İlla ki bir gol atacaktık'

Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gaziantespor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu: 'İlla ki bir gol atacaktık'

Zorlu haftaların kendilerini beklediğini söyleyen Hamzaoğlu, "Çok zor oldu, skoru çok geç yakaladık. Oyun alarak iyiydik ancak çok fazla pozisyon harcadık. Rakibimizin geldiği pozisyonlarda da gereksiz strese girdik. Fenerbahçe puan kaybedince bir an önce golü bulmak istedik, ilk yarıda gitgeller yaşadık. İkinci yarıda ise daha farklı bir performans sergiledik, daha istekli, daha üretkendi. Önümüzde 6 maç daha var, zor olacak bunu biliyoruz ama sonunda ipi göğüsleyen taraf olacağız." dedi.

Yasin Öztekin açıklaması

Yasin ve Bruma'ya ilk 11'de forma vermemesinin nedenlerini de açıklayan Hamzaoğlu, "Çok pozisyona girdik, bir tanesinin olacağını biliyorduk. İnancımız hiç kaybetmedik. Maç sırasında da "olacak olacak olacak" diyerek oyuncularımı motive etmeye çalıştım. Bugün Bruma ve Yasin ile başlamayı düşünmedik. Onların etkili driplinglerinden rakip yorulduğu zaman yararlanmayı düşündük. Umut ve Olcan ile ileriye topu getirmeye çalıştık ancak burada çok etkili olamadık, daha sonra oyuna müdahale ettik." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Hamza hoca ile ilk kez 1-0
ÇOK zorlandığı maçta G.Antep'i tek golle geçen G.Saray, Hamza Hamzaoğlu döneminde ilk kez 1-0'lık skorla 3 puana ulaştı. Hamza hoca döneminde skorer bir takım kimliğine bürünen ve son 5 galibiyetini 3 ve daha fazla gol atarak alan sarı-kırmızılılar, genç hoca ile çıktığı 17 lig maçında ilk kez 1-0'lık sonuç elde etti.