Gazete Vatan Logo
Futbol Hamzaoğlu'ndan Akhisarspor açıklaması!

Hamzaoğlu'ndan Akhisarspor açıklaması!

Spor Toto Süper Lig'de bitime 11 maç kala kurtuluş hattının 7 puan gerisine düşen son sıradaki Akhisarspor'da teknik direktör arayışları sürerken yönetimin teklif götürdüğü takımın eski çalıştırıcısı Hamza Hamzaoğlu'ndan açıklama geldi.

Hamzaoğlu'ndan Akhisarspor açıklaması!

Daha önce Mesut Bakkal, İbrahim Üzülmez ve Yılmaz Vural'la görüşüp anlaşamayan yeşil-siyahlıları ilk kez Süper Lig'e taşıyan isim olan Hamza Hamzaoğlu, Akigo için fedakarlık yaptığını ancak anlaşma sağlanamadığını söyledi. Süper Lig'de de 2 yıl görev yaptığı Akhisarspor'dan ayrıldıktan sonra 2015 yılında Galatasaray'la şampiyonluk yaşayan Hamzaoğlu, geçmişte kulübe kalbi kırık veda ettiğini açıkladı.

'G.SARAY MAÇINDAN ÖNCE TAKIMIN BAŞINA...'

Bir internet sitesine açıklama yapan Hamza Hamzaoğlu, "Akhisarspor'dan ayrılırken kalbimiz kırık ayrıldık. Yeniden teklif gelince camiayı, taraftarları, kulübün yapısını iyi bildiğim için normalde diğer çalıştığım takımlardan aldığım ücretin yüzde 25'inden feragat ettim. Ben yönetime, 'Takımın durumu belli, kadro yapısı belli, toplanan puan ortada. Eğer olur da kümeye düşersek ertesi sezon bırakıp gitmek yok yine beraberiz' dedim, fakat düşüneceklerini ilettiler. Galatasaray maçından önce takımın başına geçmek istiyordum ama olmadı. Risk almaksa, elini taşın altına koymaksa hepsini yaptım diyebilirim. Bundan sonra her iki taraf için de hayırlısı olsun" dedi. Akhisar'ın Türkiye Kupası'ndaki Kasımpaşa deplasmanına da Cem Kavçak'la çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı