Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hamzaoğlu'ndan Melo ve Podolski açıklaması!

Hamzaoğlu'ndan Melo ve Podolski açıklaması!

Yeni sezon hazırlıklarına start veren Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu Felipe Melo'nun geleceğiyle ilgili önemli bir açıklamada bulundu.

Hamzaoğlu'ndan Melo ve Podolski açıklaması!

"Hayırlı olsun yeni sezon. İnşallah sakatsız kazasız belasız bir sezon olur. Bugün bir çok arkadaşımız yok. Milli takımdaki oyuncular ve diğer bazı isimler antrenmanda bulunmuyor. Bugün hem altyapıdan aldığımız oyuncular hem de kiralık oyuncularımız burada. Ayın 5'ine kadar buradayız. 6'sında Avusturya'ya gidiyoruz. Sonrasında bir ara verip ikinci dönem kampına başlayacağız."

"MELO AYRILMAK İSTEDİĞİNİ BİZE SÖYLEDİ"

Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılmak istediğini belirten Hamzaoğlu, "Melo ayrılmak istediğini bize söyledi. Teklifler olduğunu da söyledi. Değerlendireceğiz ama kulübün menfaatlerini düşüneceğiz. Melo ile 1 yıl daha sözleşmemiz var. Biz kampa çağırdık. Dönmem derse kendi bileceği iş. Melo gidecek olursa ya içimizden o bölgeyi takviye ederiz ya da düşündüğümüz oyunculardan oraya takviye yaparız." diye konuştu.

Sarı-kırmızılı taraftarların heeycanla beklediği Lukas Podolski hakkında konuşan Hamza Hamzaoğlu, "Bir aksilik olmazsa Podolski'yi kadromuzda görmek istiyoruz. Görüştüğümüz başka isimler de var" diye konuştu.
"PODOLSKI'Yİ İSTİYORUZ..."
"Eğer bir aksilik olmazsa Podolski'yi kadromuzda görmek istiyoruz. Görüştüğümüz başka arkadaşlar da var. Zamanı gelince yönetimimiz açıklamayı yapacaktır. Aceleci olmaya gerek yok. Çalışmalarımız sürüyor. olumlu giden şeyler var. Takımımıza gereken takviyeler yapılacaktır."
"BRUMA'NIN TALİPLERİ VAR AMA..."
"Kampta tüm arkadaşlarımızı görmek istiyoruz. Kamp döneminde bunları görüp ikinci kampın sonuna kadar kadromuzu şekillendireceğiz. 28 kişiye inecek kadro. Bruma'ya talipler var. İyi bir teklif gelirse ve Bruma da isterse düşünebiliriz. Bu her oyuncu için geçerli. Önemli olan oyuncuların performansını artırmak. Teklif gelirse değerlendirebiliriz. Ben Bruma'dan memnunum ve bize katkı sağlayacağını düşünüyorum."
ARDA GELİR Mİ? KALECİ ALINACAK MI?
"Arda ile ilgili bana bir şey gelmedi. Arda bizim bünyemizden yetişmiş bir oyuncu. Bize böyle bir şey gelmedi. Gelirse değerlendiririz, düşünürüz. Bir kaleci alacağız. Bakıyoruz. Podolski'nin haricinde görüştüğümüz bir forvet oyuncusu daha var. Zamanı gelince açıklanır."

Haberin Devamı