Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hamzaoğlu ve Selçuk konuştu

Hamzaoğlu ve Selçuk konuştu

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ve oyunculardan Selçuk İnan, Benfica ile oynayacakları mücadele öncesinde basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Hamzaoğlu ve Selçuk konuştu

Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları şöyle;

Hamzaoğlu, rakiplerine oranla daha rahat olduklarını söylerken; "Rahat olan taraf biziz. Benfica bizim sahamızda kaybetti. Yarın kazanıp rahatlamayı düşünecektir. Rahat oynayacağız. Nasıl kazanacağımızı biliyoruz. Umarım güzel bir sonuçla ayrılırız. Benfica takım olarak iyi hücum ediyor. Bireysel olarak iyi oyuncuları var ama takım olarak güçlüler. Hücumda iyiler ama savunma zaafları var." değerlendirmesinde bulundu.

"KAZANIP, İPLERİ ELİMİZE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ"

Mücadeleden 3 puanla dönmeyi umduklarını söyleyen genç hoca, "Yarın kazanamazsak Benfica gruptan çıkmayı garantilemiş olacak. Bizim elimizde bir şey kalmayacak ve rakiplere bağlı olacağız. Böyle bir şey düşünmüyoruz. Kazanıp ipleri elimize almayı düşünüyoruz. İnşallah bunu başarırız. Gruptan çıkmak istiyorsak yarın buradan galibiyetle ayrılmamız lazım. Kazanmak için oynayacağız. Bunun için de atak oynamamız lazım ama karşımızda büyük bir takım olduğunu unutmadan oynayacağız. Kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız." dedi.

Haberin Devamı

"GAITAN'A ÖZEL ÖNLEM DÜŞÜNMÜYORUM"

Kadronun büyük ölçüde belli olduğunu belirten teknik direktör, "Kafamızda oluşturduk ama kadroyu henüz şekillendirmedik. Son çalışmadan sonra kararımızı vereceğiz. Kiminle oynayacağımız belli değil henüz. Gaitan'a özel önlem düşünmüyorum. Kimseye özel savunma yapmadık. Bizim savunmamız tüm önlemleri alacaktır. Kimseye özel önlem yapmayı düşünmüyoruz" yorumunu yaptı.

"ÇOK BÜYÜK SÜRPRİZ OLMAYACAK"

Kadroda sürprize imza atmayacağını söyleyen Hamza Hamzaoğlu, "Kadroda çok büyük bir sürpriz olacağını düşünmüyorum. Bir-iki oyuncuyla ilgili netleşmesi gereken şeyler var ama büyük değişiklik olmayacak. Kendi anlayışımızı sahada koyacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

"Zor maç ama yenersek..."

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçı öncesi basının karşısına çıktı.
Selçuk, "Berabere hareket ederseniz, birbiriniz için mücadele ederseniz performansınız otomatik olarak yükseliyor. Kendi performansımın yükselmesini de buna bağlıyorum. Çok iyi takım arkadaşlarım var. Benfica maçının ne kadar zor olacağının farkındayız ama nasıl kazanılacağının da farkındayız. İçeride Benfica'yı yendik. Amacımız yine kazanmak. Kazandığımızda gruptan çıkabileceğimizin farkındayız. Herkes bunun farkında. Gereken oyunu ortaya koyarsak kazanabiliriz. İnşallah bunu başarırız" ifadelerini kullandı.
"BERABERLİK KÖTÜ SONUÇ DİYEMEM"
1 puan almaları durumunda mutlu olup olmayacağı sorulan kaptan, "Beraberliğe iyi bir sonuç demesem de kötü sonuç da diyemem. Yarın kazanmak istiyoruz ama böylesi önemli bir rakibe karşı kazanamıyorsanız kaybetmemek de önemli diye düşünüyorum" dedi.
"İYİ BİR TAKIM, İYİ ARKADAŞLIKTAN GEÇER"
Gençlere örnek olmaya çalıştığını söyleyen Selçuk, "İyi bir takım olmak iyi arkadaşlıktan geçer. Biz bunu hiç kaybetmedik, birbirimize çok bağlıyız. Profesyonellikte kendinize dikkat etmeniz gerek. Ben buna çok dikkat etmek istiyorum. Bunu genç arkadaşlarıma anlatıyorum hep. Bazen fazla da anlatıyorum. Başarılı olmak, Galatasaray'da başarılı olmak istiyorlarsa bazı şeylerden fedakarlık etmeleri gerekiyor. Bunu hocamızla birlikte hep anlatıyoruz" şeklinde konuştu.
"BİR DAHA BÖYLE HATALAR YAPMAYACAĞIZ"
İstanbul'da oynanan maça kötü başladıklarını söyleyen kaptan, "Benfica maçının başında konsatrasyon eksikliği yaşadık. Böylesi büyük takımların böyle hatalar yapması kabul edilemez. Bunun farkındayız. Bir daha böyle hatalar yapmamaya çalışacağız" dedi.

Haberin Devamı