Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Hangisi gerçek?

Hangisi gerçek?

4 forvetine kaçırdıkları ve attıkları gollerin görüntülerini izlettiren İsmail Kartal, şu soruyla yıldızları motive etti:

Hangisi gerçek?

“Bir gole çevirdiğiniz zor pozisyonlara bakın, bir de neleri üç direğin arasından geçiremediğinize. Siz kimsiniz? Hangisi gerçek? Herkes sizi gol sevinci yaşarken görmek istiyor.”

F.BAHÇE’NİN şubat ayında 3 maçta kaybettiği 7 puan, formsuz golcülerin eleştiri oklarının hedefine oturmasına neden oldu. Girilen onca pozisyona rağmen bunların bir türlü tabelaya yansımaması taraftarın da sabrını taşırırken, teknik patron İsmail Kartal da özel idmanlara tabi tutulan forvetlerin bir türlü beklenen patlamayı yapamaması üzerine hareket geçti.
‘EVDE DE İZLEYİN!’
TEKNİK heyetiyle yaptığı istişare sonrası Emenike, Sow, Webo ve Kuyt’ın geçmişte attığı güzel gollerin ve kaçırdıkları net pozisyonların görüntülü analizini hazırlatan başarılı hoca daha sonra bu isimlerle bir toplantı yaptı. Söz konusu 4’lüye öncelikli olarak atamadıkları golleri izleten Kartal, daha sonra da “Şimdi de neleri attığınıza bir bakın” dedi ve ekledi:
“ZAMANINDA ne kadar zor pozisyonlarda kalecileri çaresiz bıraktığınızı görüyor musunuz? Bir de ne kadar uygun anlarda topu 3 direğin arasından geçiremediklerinize bakın. Siz kimsiniz? Bunların hangisi gerçek? Artık herkes sizi gol sevinçleri yaşarken görmek istiyor.”
BU motivasyon arttırıcı konuşmadan çok etkilenen oyuncularına hazırlattığı özel kliplerin birer kopyasını veren İsmail Hoca, “Gidip bir de evinizde izleyin. O zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı