Gazete Vatan Logo
Futbol Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte muhtemel 11'ler

Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte muhtemel 11'ler

Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Süper Lig'de liderliğini sürdüren Kara Kartal UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda İsrail temsilcisi karşısında İstanbul'da oynanacak rövanş maçı için avantajlı bir skor almayı hedefliyor. Peki Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçına ilişkin tüm detaylar ve muhtemel 11'ler

Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? İşte muhtemel 11'ler

Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçına saatler kale her iki ekipte son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. İsrail'de oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 32 turu mücadelesi öncesinde muhtemel 11'ler belli oldu. Peki Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak. Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı ile ilgili futbolseverler tarafından en fazla merak edilen konu ise maçın şifresiz kanalda yayınlanıp yayınlanmayacağı oldu...

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva'ya konuk olacak Beşiktaş, avantajlı skor için sahaya çıkacak.

Siyah-beyazlı temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda İsrail'in Hapoel Beer-Sheva takımına konuk olacak.
UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında İsrail temsilcisi Hapoel Beer-Sheva'ya konuk olacak Beşiktaş, avantajlı skor için sahaya çıkacak.
UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3. olarak Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan siyah-beyazlı takım, son 32 turunda rakibiyle ilk maçını deplasmanda oynayacak. İki takım arasındaki mücadele yarın TSİ 23.05'te Turner Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonundan Martin Atkinson yönetecek.
Beşiktaş, rakibi karşısında yeni bir çıkış yakalamaya çalışacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek elenen ve Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında da Kardemir Karabükspor'a 2-1 mağlup olan siyah-beyazlı takım, yarınki karşılaşmada iyi sonuç alarak son maçlardaki düşüşü sonlandırmayı hedefleyecek.
Siyah-beyazlı takımda kırmızı kart cezaları nedeniyle Vincent Aboubakar ve Andreas Beck, Hapoel Beer-Sheva karşısında forma giyemeyecek. Sarı kart cezalısı Adriano Correia da Hapoel Beer-Sheva karşısında takımını yalnız bırakacak. Uzun süreli sakatlıklardan dönmeye çalışan Caner, Demba Ba'yla Ömer Şişmanoğlu ve Ersan Gülüm, Beşiktaş'ın sakatları.
İsrail temsilcisinde ise Melikson, Ohayon, Bitton, Barda, Buzaglo, Korhut ve Ghadir sakat. Cezalı isimse yok.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 3. olarak Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan siyah-beyazlı takım, son 32 turunda rakibiyle ilk maçını deplasmanda oynayacak. İki takım arasındaki mücadele TSİ 23.05'te Turner Stadı'nda oynanacak. Hapoel Beer-Sheva Beşiktaş maçı TİVİBUSPOR 2'den naklen yayınlanacak...

Haberin Devamı

Mücadeleyi İngiltere Futbol Federasyonundan Martin Atkinson yönetecek. Beerşeba kentindeki mücadelede Atkinson'ın yardımcılıklarını Stephen Child ve Stuart Burt yapacak.

Beşiktaş, rakibi karşısında yeni bir çıkış yakalamaya çalışacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'ye 1-0 yenilerek elenen ve Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında da Kardemir Karabükspor'a 2-1 mağlup olan siyah-beyazlı takım, yarınki karşılaşmada iyi sonuç alarak son maçlardaki düşüşü sonlandırmayı hedefleyecek.

Beşiktaş, 4 sezon sonra İsrail'de bir maça çıkacak.

İsrail temsilcileriyle son maçını 2011-2012'de Maccabi Tel Aviv ile yapan siyah-beyazlı takım, bu mücadeleyi 3-2 kazanmıştı.

Aboubakar, Beck ve Adriano cezalı

Haberin Devamı

Siyah-beyazlı takımda kırmızı kart cezaları nedeniyle Vincent Aboubakar ve Andreas Beck, Hapoel Beer-Sheva karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Dinamo Kiev ile oynadığı ve 6-0 mağlup olduğu müsabakada her iki oyuncu da kırmızı kart görmüştü.

Sarı kart cezalısı Adriano Correia da Hapoel Beer-Sheva karşısında takımını yalnız bırakacak.

Tolgay Arslan, kart sınırında

Siyah-beyazlı ekipte Tolgay Arslan, sarı kart sınırında bulunuyor.

Tolgay, karşılaşmada kart gördüğü takdirde cezalı duruma düşecek.

Matej Mitrovic, Ryan Babel ve Ömer Şişmanoğlu listede

Beşiktaş'ta devre arasında transfer edilen Matej Mitrovic ve Ryan Babel, teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde siyah-beyazlı formayla ilk Avrupa kupası maçlarına çıkacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi listesine dahil edilmeyen Ömer Şişmanoğlu da Avrupa Ligi için listeye dahil edildi.

Siyah-beyazlı takımda Demba Ba, Ersan Adem Gülüm, Luiz Rhodolfo, Veli Kavlak ve Aras Özbiliz ise listede yer almadı.

Tosic, dönüyor

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki olaylı Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören ve 4 maç ceza alan Dusko Tosic de teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde Hapoel Beer-Sheva karşısında oynayabilecek.

Tosic, Adriano'nun yokluğunda sol bekte görev yapacak.

HAPOEL BEER-SHEVA - BEŞİKTAŞ

STAT: Turner

SAAT: 23:05

HAKEM: Martin Atkinson

HAPOEL BEER SHEVA: Goresh, Bitton,Tzedek,Vitor, Korhut, Hoban,Radi,Ogu,Buzaglo,Nwakaeme,Sahar

TEKNİK DİREKTÖR: Barak Bakhar

BEŞİKTAŞ: Fabricio, Gökhan Gönül, Marcelo, Mitrovic, Tosic, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

Fikret Orman, Avrupa Ligi'nde çıtayı en yükseğe koydu!
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Avrupa Ligi'nde finali hedeflediklerini açıkladı
Şampiyonlar Ligi grubunu üçüncü tamamlayıp, rotasını Avrupa Ligi'ne çeviren Beşiktaş, İsveç'te oynanacak dev finalde yer almanın hayallerini kuruyor. Başkan Fikret Orman'ın siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı sohbette finali hedeflediği belirlendi.
Milliyet'in haberine göre; başkanlık koltuğuna oturduğu ilk günlerden itibaren Avrupa'da bir kupa kazanmak istediğini dile getiren Orman, "Bu takım Avrupa'da finale kadar gidebilecek kaliteye sahip. Yeter ki kendi futbolumuzu oynayalım. İnşallah hepimiz bu finali görürüz" sözlerini kullandı.
Hapoel Beer Sheva karşısında siyah-beyazlı takıma çok güvendiğini kaydeden Fikret Orman, geçmişte Avrupa Ligi'nde önemli neticelere imza attıklarını da hatırlattı. İngiliz devi Liverpool'u saf dışı bıraktıktan sonra Club Brugge'e şanssız biçimde elendiklerine vurgu yapan Orman, "Club Brugge'ü geçebilseydik, finale kalıp kupayı alabilirdik. Rakibi küçümsemesek durum çok daha farklı olabilirdi. Bu sezon emin adımlarla ilerlemeliyiz. Kadromuz hem ligi, hem de Avrupa'yı götürebilecek güce sahip. Üçüncü yıldızın yanı sıra Avrupa'da final oynamayı kim istemez! Hapoel Beer Sheva engelini aştıktan sonra önümüzü daha rahat göreceğiz. Yeter ki herkes bu hedeflere inansın" şeklinde konuştu.
Beşiktaş, Avrupa Ligi ikinci tur ilk maçında yarın Hapoel Beer Sheva'yyla deplasmanda karşılaşacak.