Gazete Vatan Logo
Futbol Harçlık takımı kesmedi!

Harçlık takımı kesmedi!

Takımın moralini arttırmak için ödeme yapıldı ancak takımın motivasyonunu arttırmaya yetmedi

Harçlık takımı kesmedi!

Tamer Kıran 300 bin Euro, Ahmet Kavalcı da 300 bin TL cebinden verirken, para eşit olarak takıma dağıtıldı.Ancak toplam alacakları 15 milyon Euro’yu bulan futbolcuları bu para beklenildiği gibi motive etmedi.

MALİ olarak sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş’ta dün yönetim takımın moralini arttırmak için futbolculara ödeme yaptı ancak bu bile takımın motivasyonunu arttırmaya yetmedi.

Siyah-beyazlılarda ödemelerin yapılmaması nedeniyle futbolcular sıkıntılı günler yaşarken, Ricardo Quaresma’nın alacakları yüzünden kulübe ihtar çektirmesi herkesi şoke etmişti.

Futbol komitesi başkanı Ahmet Kavalcı’nın cuma gününe kadar tüm paraların yatırılacağını açıklamasıyla olumsuz tablo bir nebze de olsa düzelirken ödemeler dün yapıldı. Ancak futbolculara yaklaşık 15 milyon Euro’yu bulan alacaklarına karşın dağıtılan para 300 bin Euro artı 300 bin TL’ydi.

300 bin Euro’yu yönetici Tamer Kıran, 300 bin TL’yi ise Kavalcı cebinden karşılarken, bu para eşit olarak futbolculara dağıtıldı. Alacaklarının yanında cep harçlığı gibi kalan bu para beklenen motivasyonu sağlamazken, bunun en önemli göstergesi de Karabük’te alınan sonuç oldu.

Q7’LE ANLAŞMA SAĞLANDI

BU arada Quaresma konusunda yönetimle oyuncu arasında barış sağlandı. Portekizli’nin alacakları senetlere bölünürken, anlaşmaya varıldı.

Haberin Devamı