Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım: "Kazandığımız için mutluyuz"

Hasan Ali Kaldırım: "Kazandığımız için mutluyuz"

Sivasspor galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa konuşan Hasan Ali Kaldırım, önemli ve zorlu bir deplasmandan 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Hasan Ali Kaldırım: "Kazandığımız için mutluyuz"

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa maçı değerlendiren Hasan Ali, "Kazandığımız için mutluyuz. Aynı zamanda son dakikalarda boşu boşuna gol yedik. Son haftalarda gol yemiyorduk, bu bizi biraz sinirlendirdi. Önemli bir deplasmandı. Puan sıralamasında önümüzde bulunan takımlar burada puan kaybettiler. Bu sene dış sahadaki maçları iyi oynuyoruz. İlk devre müthiş oynadık. 2-0’dan sonra 3. golü kaçırdık. Atsak orada maç kopacak. İkinci devrenin başlarında bulduklarımızı değerlendiremedik. Rakip yüksek toplarla defans arkasına sarkmayı denedi, başarılı oldular. İyi bir deplasman. 3 puanla ayrılıyoruz, mutluyuz" dedi.

Kalan 5 haftada kendi maçlarını kazanmaları gerektiğinin altını çizen Hasan Ali, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Geriye bakmaya gerek yok, iç sahada Akhisar maçını kaybettik. Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında iç sahada kaybettiğimiz 3 puan şu an bizi bambaşka yerde bulundurabilirdi. Önümüzdeki 5 haftaya bakacağız. Öncelikle kendi maçlarımızı kazanmamız lazım. Beklediğimiz anı yakalamak için sadece kendi maçlarımıza bakmalıyız. Önümüze bakıp kendi maçlarımızı kazanıp o anı bekleyeceğiz. "

Haberin Devamı