Gazete Vatan Logo
Sivas Spor Hasan Kabze Sivas’a doğru

Hasan Kabze Sivas’a doğru

MEDİCANA Sivasspor'un As Başkanı Faruk Taşseten, Hasan Kabze ile görüştüklerini ancak önümüzdeki günlerde transferin netleşeceğini söyledi.

Hasan Kabze Sivas’a doğru

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ara transfer çalışmalarını hızla sürdürüyor. Medicana Sivasspor As Başkanı Faruk Taşseten, transfer çalışmalarının devam ettiğini, teknik direktör Okan Buruk'un isteği üzerine birkaç futbolcuyla görüştüklerini söyleyen Taşseten, mantıklı ve olumlu transfer yapmak istediklerini ifade etti.

'HENÜZ NET BİR ŞEY YOK'

Akhisar Belediyespor ile yollarını ayıran Hasan Kabze ile görüşme yaptıklarını dile getiren Başkan Taşseten, "Hasan Kabze ile teknik direktörümüz Okan Buruk'un isteği üzerine bir görüşme yaptık. Biraz sıcak bakıldı transfere ama henüz net bir şey yok. Kesin bir şey diyemiyoruz ve halen görüşüyoruz. Hasan Kabze transferi önümüzdeki günlerde netleşecektir" dedi.

'SIRP STOPER YALAN'

Basında çıkan Belçika'nın Mechelen kulübünde top koşturan Milos Kosanovic haberini yalanlayan Taşseten, şunları söyledi:

"Basında birkaç gündür haberler çıkıyor Milos Kosanovic ile ilgili. Bunlar yalan haberler. Bu futbolcuyla hiçbir görüşmemiz olmadı. Ama başka futbolcularla görüşüyoruz. Güzel transferler yapacağız. Birkaç gün içinde hepsi belli olacak ve kampa katılacaklar."

Haberin Devamı

Antalya kampının başladığını da sözlerine ekleyen Taşseten, "Kampımız iyi başladı. Futbolcularımız iddialı hazırlanıyorlar. İnşallah ligin 2'nci yarısına güzel bir şekilde başlayacağız. Sivasspor'un başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.