Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hasan Şaş göreve geri döndü

Hasan Şaş göreve geri döndü

Galatasaray'da Hasan Şaş dün akşam istifa etmişti. Fakat Fatih Terim'in bu istifaya onay vermediği ve Şaş'ın görevine devam edeceği öğrenildi. Bu gelişmenin üzerine genç çalıştırıcı da sosyal medyadan yaptığı açıklamayla göreve geri döndüğünü duyurdu.

Hasan Şaş göreve geri döndü

Denizlispor maçından sonran yaşanan olayın ardından istifasını veren Hasan Şaş konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Sarı-kırmızılı kulüp genç teknik adama ağır hakaretlerde bulunan iki kişiye yasal işlem başlatılması için harekete geçti. Konuyla ilgili hukuki çalışmanın başlatıldığı ve suç duyurusunda bulunulacağı öğrenildi.

Göreve devam

Diğer taraftan yönetim Hasan Şaş’ın yanında yer alarak kararından vazgeçmesini istemişti. Teknik Direktör Fatih Terim’in de Hasan Şaş’ın istifasına onay vermediği belirtildi. Yaşanan gelişmeler üzerine genç çalıştırıcı da görevine devam ettiğini belirten bir açıklama paylaştı.

Hasan Şaş'tan açıklama

Dün istifa ettiğini açıklayan ancak teknik direktör Fatih Terim'in kararıyla göreve devam eden Hasan Şaş, sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı.

İşte o açıklama:

Bazen zor zamanlarda ihtiyacın olan sadece şefkattir. O şefkat ki hayatını adadığın renklerden, gençliğinden, emeklerinden, hayallerinden ayrılmana izin vermez. Hiç hata yapmamış, hiç yüzün düşmemiş, hiç hayal kırıklığı yaşamamış gibi yoluna devam etmeni, birşey olmamışcasına tekrar çalışmanı sağlar o şefkat. Üzülürken üzdüğüm, kırılırken kırdığım herkesten hem özür dilerim hem teşekkür ederim. Bugün yeniden sarı kırmızı başarılar için daha çok çalışacağım ilk gün. Allah utandırmasın.

Haberin Devamı