Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Hedefimiz 65 maç!

Hedefimiz 65 maç!

F.Bahçe'nin başında ilk resmi karşılaşmasını kazanan Aykut Kocaman, 2012-13'teki 64 maçlık rekorlarını kırmak isiyor.

Hedefimiz 65 maç!

“Kadrodaki her oyuncumuzun hem mental hem de fiziki olarak kendisine çok iyi bakması gerekiyor. Biz de teknik heyet olarak tüm hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz.”

F.BAHÇE Teknik Direktörü Aykut Kocaman, ‘Yarım kalan işleri tamamlamak istiyorum’ şeklindeki söylemi çerçevesinde gözünü yeni rekorlara dikti. UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynadıkları 2012-13 sezonunda 64 resmi karşılaşma oynayarak Türk futbol tarihine geçen sarı-lacivertlilerde bu kez hedefin 65 maç olduğunu belirten başarılı hoca, Sturm Graz rövanşıyla ilgili de temkinli konuştu.

116 kilometrelik koşu mesafesine rağmen bunun geri dönüşünde yorgunluklar yaşanacağını belirten Aykut Hoca, şu değerlendirmelerde bulundu: “Bu takım sezon boyunca 60-65 maç yapacak şekilde kendisini hazır tutmalı. Bu tempoya alışkın olmak için de futbolcuların hem mental hem de fiziki olarak kendilerine çok iyi bakmaları şart. Biz teknik heyet olarak da hazırlıklarımızı bu yönde gerçekleştiriyoruz.

‘ZORLUK ÇIKARTIRLAR’

RAKİBİMİZ Sturm Graz, İstanbul’da oynanacak rövanşta bize zorluk çıkartacaktır. Zaten deplasmandaki mücadelenin son dakikalarında seyirci desteğini de arkalarına alarak yaptıkları baskıyla bunu belli ettiler. Herkes ‘Siz daha hazırsınız’ dese de ben, hazır olmadığımızı, tamamlanmadığımızı düşünüyorum. Bence Graz, kalite olarak değil ancak fiziksel güç olarak bizim önümüzde. Onlarının lige başlamış olması ve 2 Avrupa maçı oynamaları da aradaki bu farkın baş sebeplerinden. Biz de en kısa sürede o seviyelere geleceğiz.”

Haberin Devamı