Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Hedefteki sürpriz isim: Pazdan

Hedefteki sürpriz isim: Pazdan

Ocak ayında bir stoper almayı planlayan Fırtına, sürpriz bir şekilde Michal Pazdan’ı gündemine aldı. Rıza Çalımbay’ın yardımcısı Bülent Albayrak’ın canlı izlediği ve olumlu rapor verdiği Polonyalı oyuncu için yönetimin en kısa zamanda harekete geçmesi bekleniyor.

Hedefteki sürpriz isim: Pazdan

Devre arasında kadrosunu bir stoperle güçlendirmeyi hedefleyen ve bu doğrultuda Vlad Chiriches, Gabriel Paletta ve Dante gibi yıldızlarla ilgilenen Trabzonspor, sürpriz bir şekilde rotayı Legia Varşova forması giyen Michal Pazdan’a çevirdi. Polonya Milli Takımı’nın önemli isimlerinden birisi olan ve daha önce Beşiktaş’ın da gündemine gelen 30 yaşındaki futbolcu, tecrübesi ve uygun maliyeti nedeniyle Karadeniz ekibinin gündemine geldi. Başarılı futbolcuyu çıplak gözle izleyen Rıza Çalımbay’ın yardımcısı Bülent Albayrak, Pazdan için olumlu rapor verdi.

Çalımbay onay verdi

Bu zamana kadar ülkesi dışında oynamayan tecrübeli futbolcunun, artık şansını başka bir Avrupa ülkesinde denemek isteyebileceğini belirten Albayrak, teknik direktör Rıza Çalımbay’a “Bizim beklentilerimizi karşılayabilecek bir futbolcu” raporunu sundu. 54 yaşındaki çalıştırıcı ise transfere yeşil ışık yaktı ve yönetime Pazdan için harekete geçilmesini talep etti. Bordo-Mavili yöneticilerin, ilerleyen günlerde Polonya’ya gitmesi ve 30 yaşındaki oyuncu için Legia Varşova ile masaya oturması bekleniyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)