Gazete Vatan Logo
Galatasaray Hedwiges Maduro: Ajax'ın Babel ile devam edeceğini düşünmüyorum

Hedwiges Maduro: Ajax'ın Babel ile devam edeceğini düşünmüyorum

Yıllarca Ryan Babel ile Hollanda Milli Takımı'nda forma giyen ve şimdilerde Hollanda U21 Takımı'nı çalıştıran Hedwiges Maduro, Ryan Babel'in Galatasaray'dan kiralandığı Ajax'ta kalmasının zor olduğunu belirtti.

Hedwiges Maduro: Ajax'ın Babel ile devam edeceğini düşünmüyorum

Ryan Babel ile birlikte Ajax altyapısında yetişen ve hem Ajax'ta hem Hollanda Milli Takımı'nda Babel ile forma giyen Hedwiges Maduro, eski takım arkadaşının durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Şimdilerde Hollanda U21 Takımı'nı çalıştıran Maduro, Galatasaray'dan kiralanan Babel'in Ajax'ta kalmayacağını belirterek, "Ajax'ın önümüzdeki sezon onunla devam etmesini beklemiyorum. Çünkü Ajax'ın onu alması, kısa vadeli bir çözüm içindi" dedi.

Oyuncunun ertelenen Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynama ihtimaline ilişkin de, "Ryan'ın gelecek yıl Avrupa Futbol Şampiyonası'nda olup olmayacağı da hangi takımda, hangi pozisyonda oynayacağına bağlı olacak. En iyi performansını solda sergilemişti. Umarım gelecek sezon en sevdiği pozisyonda, çok daha fazla süre alabileceği bir kulübe gider. Sürekli performans göstermesi gerekiyor ki ancak o zaman Avrupa Şampiyonası'nda yer alabilir" ifadelerini kullandı.

Babel'in durumu transfer döneminde Galatasaray'ın hamle yapabilmesi adına da büyük önem taşıyor. Sarı-Kırmızılılar, onun satışından elde edilecek gelir ile Henry Onyekuru'nun bonservisini almak adına elini güçlendirmek istiyordu.

Haberin Devamı