Gazete Vatan Logo
Futbol Helvacı hesap sordu!

Helvacı hesap sordu!

Polat’ın arkasından iş çevirmekle itham edilen 2. başkanın salı yapılan toplantıda herkesle tek tek hesaplaştığı ortaya çıktı

G.SARAY’DA yönetim içindeki kriz tatlıya bağlanmış gibi görünse de salı günü Florya’da gerçekleşen zirvede kameralar önündeki sakinliği ile dikkat çeken 2. başkan Mehmet Helvacı’nın adeta patladığı ortaya çıktı. Fotogol’den Murat Bereket’in haberine göre Adnan Polat’ın yaptığı sakin açılış konuşmasının ardından söz alan Helvacı adeta hesap sordu. İşte Mehmet Helvacı’nın sözleri

MURAT YALÇINDAĞ’A: Manisa maçından sonra senin telefonundan başkanı arayıp toplantı yapmak istediğimi haber vermedim mi? Aramızda konuşulanlar nasıl Hürriyet’e manşet oluyor.

EMİR SARIGÜL’E: “Sen genç bir arkadaşımızsın. Her yerde gazetelere konuştuğunu duyuyorum. Basına daha az malzeme olmalısın.

TANER AŞKIN’A: Adnan Polat, ben, Yiğit Şardan ve Ebru Köksal dörtlü çete kurup stadın rantını paylaşıyormuşuz. Aramızdan birine bunu söylemediniz mi? Söylediyseniz ispata davet ediyorum.”

Duayenlerden kriz zirvesi

G.SARAY yönetiminde yaşanan gelişmeler, kulübün duayenlerinden Orhan Yüce’nin çarşamba Büyük Kulüp’te vereceği yemekte masaya yatırılacak. Faruk Süren, Ünal Aysal, Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Refik Arkan, Celal Gürcan gibi G.Saray camiasının önde gelen isimlerinin davetli olduğu bu yemekte Adnan Polat ve yönetimi ile ilgili bundan sonra izlenecek yolun belirleneceği öğrenildi.

Haberin Devamı