Gazete Vatan Logo
Futbol Hem Cimbom'dan hem Fener'den alacaklar!

Hem Cimbom'dan hem Fener'den alacaklar!

Es Es'in hedefinde Galatasaray'dan Sinan Gümüş ve Fenerbahçe'den Serdar Kesimal var.

Hem Cimbom'dan hem Fener'den alacaklar!

Michael Skibbe yönetiminde yeni sezona yepyeni bir kadroyla girmeye hazırlanan Eskişehirspor gün geçmiyor ki transferde yeni bir hamle yapmasın.

Son olarak Kasımpaşa’da kiralık sözleşmesi sona eren genç orta saha oyuncusu Alpaslan Öztürk’ü renklerine bağlayan Kırmızı-Siyahlılar, kadrosunu iki flaş isimle daha güçlendirmenin planlarını yapıyor: Sinan GÜmüş ve Serdar Kesimal. Galatasaray’da Hamza Hamzaoğlu’nun kiralık gitmesine onay verdiği Sinan Gümüş için devreye giren yönetimin Skibbe’nin de takımında görmeyi çok istediği oyuncunun menaceriyle anlaşma sağladığı öğrenildi. Transferin Sarı-Kırmızılılar’la yapılacak görüşmelerin detaylarına kaldığı ifade edilirken gündemdeki bir diğer isim Serdar Kesimal’da da sona gelindi.

Son pürüz alacakları

Fenerbahçe’de yeni sezon yapılanmasında düşünülmeyen ve çalışmalarını A2 takımıyla birlikte sürdüren 26 yaşındaki Serdar’ın da Es Es’e her konuda ‘tamam’ dediği, ancak Fenerbahçe’den alacakları bulunan oyuncunun bu sorunu gidermek için uğraştığı öğrenildi. Gelişmelere göre birkaç güne kadar her iki oyuncunun da resmen Eskişehirsporlu olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)