Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Hep kol kola bir gün değil her gün Beşiktaş

Hep kol kola bir gün değil her gün Beşiktaş

Beşiktaş hem şampiyonluk şansını kaybedip hem Devler Ligi şansını azaltsa da taraftarlardan gelecek sezonki kombinelere yoğun talep var.

Hep kol kola bir gün değil her gün Beşiktaş

Dün satışa çıkan kombine kartlara yoğun ilgi var. Şampiyonlar Ligi’nde 38 bin, ligde ise 32 bin ortalama taraftara oynayan Beşiktaş’ta yönetimin beklentisi 30 binden fazla satış...

SPOR Toto Süper Lig’de şampiyonluk şansı kalmayan, önceki gün Osmanlı’yı deplasmanda 3-2 mağlup ederek az da olsa Şampiyonlar Ligi’ne gitme şansını son maça taşıyan Beşiktaş’ta taraftarlar bu durumu çok da dert etmiyor. Bu sezon Devler Ligi’nde grup aşamasını namağlup tamamlayarak adını bir üst tura yazdırarak Türkiye’nin Avrupa’daki yüz akı olan siyah-beyazlıların, 2018-19 sezonunda Vodafone Park’ta oynayacağı karşılaşmalar için kombine kartlar dün satışa sunuldu.

SİYAH-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, taraftarların kısıtlı sayıdaki kombineleri sadece www.passo.com.tr internet sitesinden satın alabilecekleri kaydedildi. Taraftarların kombineleri sezon içinde 6 maçla sınırlı olmak koşuluyla bir başkasına transfer etme hakkının bulunduğu da belirtildi. 8 ayrı kategoride satışa sunulan kombinelerin fiyatları bin 350 lira ile 5 bin lira arasında değişiyor.

Haberin Devamı

GEÇEN sezon Şampiyonlar Ligi’nde 38 bin, Spor Toto Süper Lig’de ise 32 bin ortalama seyirciye oynayan Kartal’ın kombinelerine yoğun ilgi olduğu ve Beşiktaş yönetiminin de 30 binin üzerinde kombine satışı beklediği öğrenildi.