Gazete Vatan Logo
Futbol Her şey Reina'daki kavgayla başladı

Her şey Reina'daki kavgayla başladı

Gökhan Töre skandalını Şampiy10 duyurdu, olayın çıkış nedenini Bild açıkladı:

Her şey Reina'daki kavgayla başladı

15 Ekim 2013’te Hollanda maçı bitti, takımın dağılmasıyla Gökhan, Hakan ve Ömer soluğu Reina’da aldı. Töre ve Ömer’in beraberinde ünlü gece kulübüne gelen arkadaşları kavga ederken, tartışma otele taşındı

Üçlünün bulunduğu odanın kapısına dayanan Gökhan ve arkadaşı içeri giremeyince resepsiyondan kapının anahtarını aldı. Sonra ise Türkiye’nin Şampiy10’dan öğrendiği o akıllara durgunluk veren hadise yaşandı...


HERKES ŞAMPiY10’U KONUŞTU

ŞAMPİY10’UN dün yazdığı ‘Ağzına silah sokmuş’ başlıklı; Gökhan Töre’nin, Milli Takım kampında aynı odada kalan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ı silah çekip tehdit ettiği haberi gündemi sarstı... Şampiy10’un haberi, bu 3 futbolcunun doğup büyüdüğü Almanya’da da medyayı harekete geçirdi ve internet siteleri skandala farklı boyutlar kazandırdı.

HAKAN’LA ÖMER GiTTi AMA...

ALMANYA’NIN ünlü gazetesi Bild olayın 15 Ekim 2013’teki Türkiye-Hollanda maçı sonrasında gerçekleştiğini belirtti. Mücadelenin ardından takımın dağılmasıyla Hakan, Ömer ve onun bir arkadaşı Reina’ya gitti. Buraya Gökhan ve bir arkadaşı geldi. Ömer ve Gökhan’ın arkadaşları arasında kavga çıkarken, tartışma yatıştırıldı.
Sonrasında Hakan, Ömer ve arkadaşı otele gidip odaya çıktılar. Kısa süre sonra Gökhan ve arkadaşı bu üçlünün kapısına dayandı. İkili kapıyı açtıramayınca otel yetkilisinden odanın anahtarını temin ettiler. Odada Töre ve arkadaşı silahlarına sarıldılar.



BiRiNiN AĞZINA BiRiNiN DiZiNE

ÖTE yandan bu olaya ilişkin farklı bir detay da Gökhan Töre’nin eski, Hakan Çalhanoğlu’nun hali hazırdaki kulübü Hamburg’a yakın Hamburger Morgenpost’tan geldi. Tıpkı Bild gibi olayın Türkiye ile Hollanda arasında oynanan EURO 2016 Grup Eleme maçı sonrasında yaşandığı belirtilirken, Gökhan’ın Hakan’ın dizine, Ömer’in ise ağzına silahını dayadığı ifade edildi.

Haberin Devamı