Gazete Vatan Logo
Galatasaray Her yol Imbula'ya çıkıyor!

Her yol Imbula'ya çıkıyor!

G.Saray, Stoke City'yi ikna etmek için yeniden harekete geçti.

Her yol Imbula'ya çıkıyor!

Oyuncuyu kiralık olarak G.Saray’a vermek istemeyen Stoke, Nice’ten gelen kiralama önerisine sıcak bakınca Aslan tekrar devreye girdi. Imbula için her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olan G.Saraylı idareciler, İngiliz kulübüne birçok garanti vermeye de hazır...

GEÇTİĞİMİZ sezonun başında orta sahaya yeni bir dinamizm kazandırmak adına Tolga Ciğerci ve Nigel de Jong takıma kazandırılırken iki oyuncudan da beklenen verim alınamadı. Kaptan Selçuk İnan’ı bu sezon da orta sahada direkt kullanmayı düşünen teknik patron Igor Tudor, milli oyuncunun yanına takviye için de sabırsızlıkla bekliyor.

SPORTİF direktör Cenk Ergün, çok sayıda oyuncu için temas kurarken Gianelli Imbula için ise ısrar ediyor sarı-kırmızılılar. Stoke City ile 2021’e kadar kontratı olan oyuncunun geçtiğimiz sezon bekleneni verememesi sonrasında G.Saray da harekete geçerken İngiliz kulübüne kiralama teklifinde bulunuldu.

NICE DEVREYE GİRDİ

ANCAK Stoke City, 25 milyon Euro bonservis bedeli ödediği oyuncuyu G.Saray’a kiralamaya sıcak bakmayınca planlar da bozuldu. İngiliz ekibi G.Saray’a oyuncuyu ancak bonservisi ile verebileceklerini iletirken bunun için de kapıyı 15 milyon Euro’dan açtılar. Bu rakamlar, G.Saray’ın oyuncuyu transferini imkansız kılarken Fransa’dan gelen haberle işler daha da karıştı.

Haberin Devamı

FRANSIZ kulübü Nice de Imbula’ya talip olurken bu kez Stoke City kiralamaya sıcak baktı. İngiliz ekibi oyuncunun Fransa’da kiralık oynamasını ve değerini yükseltmesini isterken G.Saray ise Stoke City’nin fikrini değiştirmek için her yolu deniyor.

SARI-kırmızlı yönetim, oyuncuyu 2 yıl kiralamak, satın alma opsiyonunu yüksek tutmak, satışından pay almamak da dahil olmak üzere akla gelen her detayı Stoke ile görüşüp Imbula’ya kadrosuna dahil etmek istiyor.