Gazete Vatan Logo
Galatasaray Herkes bu hesabı yapıyor! Galatasaray yenilse bile...

Herkes bu hesabı yapıyor! Galatasaray yenilse bile...

Şampiyonluk yolunda büyük avantaj yakalayan Galatasaray, ihtimal hesaplarında bir yenilgi ya da bir beraberlikle kaybedilecek iki puanla bile şampiyonluğu yakalayabilecek.

Herkes bu hesabı yapıyor! Galatasaray yenilse bile...

Şampiyonluk yarışına adeta yeni baştan giren Galatasaray, 8 puan gerisinde olduğu rakibi Başakşehir ile bir anda puanları eşitleme şansını yakaladı. Eğer sarı-kırmızılılar, Atiker Konyaspor’a karşı yarın akşam 3 puan alırsa, averajla lider olacak, son 4 haftada büyük bir avantajı eline geçirecek.

Fatih Terim ve takımının önünde de şu anda şampiyonluk ihtimalleri dikkat çekiyor. Yarınki maçla beraber 5 karşılaşmaya çıkacak Cim-Bom’un zirve ihtimalleri şöyle:

33. HAFTADA TUR

Galatasaray, eğer ligde kalan 5 maçını alırsa, hiçbir rakibine bakmadan şampiyon oluyor. 33. hafta evinde şu anda lider olan Medipol Başakşehir’i devirirse 3 puan öne geçip, şampiyonluk turu atacak.

BERABERLİK HAKKI

Galatasaray, Medipol Başakşehir’in Göztepe’ye kaybetmesiyle ilginç bir avantaj daha yakaladı. Cim-Bom, 33. haftada Başakşehir’i evinde yenerse, bir beraberlik hakkına sahip. Yani, turuncu-lacivertliler, Türk Telekom Stadı’na 2 puan önde gelse bile Aslan yine kendi kaderini kendi çizme şansını elinde tutuyor.

YENİLGİ HAKKI

Haberin Devamı

Galatasaray maç eksiği ile şu anda Medipol Başakşehir’in 3 puan gerisinde, Beşiktaş’ın 3 puan önünde... Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş ve Başakşehir’i yenip, diğer maçlarından birini kaybetse bile Başakşehir ikinciyse ikili averajla, Beşiktaş ikinci olursa da puan farkıyla şampiyon oluyor.